Hvordan man laver en bærbar trådløs signalstyrke

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer din bærbare computer væk fra alle elektroniske enheder, såsom mikrobølger og radioer, der kan sende radiobølger eller trådløse signaler selv.

2.

Tryk på den trådløse knap på din bærbare computer for at slukke for din trådløse adapter. Vent nogle få sekunder for enheden til at slukke, og tryk derefter på knappen igen. Nulstilling af adapteren på denne måde fjerner nogle mindre interferensproblemer.

3.

Fjern obstruktioner omkring din trådløse router. Sørg for at routerens trådløse antenne er korrekt tilsluttet routeren. Sørg for, at routeren er slukket for jordniveau.

Tips og advarsler

  • Cyklus din router fra og tilbage efter nogen større ændringer i dine netværksindstillinger.
  • De fleste bærbare computere leveres med indbygget trådløs teknologi. Teknologien kommer i form af trådløse adaptere, der henter eller sender trådløse signaler, så den bærbare computer kan oprette forbindelse til internettet eller dit hjemmenetværk fra en hvilken som helst nærliggende placering. Trådløse signaler er genstand for interferens, hvoraf nogle kan svække signalet signifikant. Du kan øge styrken af ​​en bærbar computers trådløse signal ved at flytte rundt på den trådløse router for at forhindre interferens.