Sådan forhindrer du et Reverse DNS Lookup

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find et domænenavn, du er interesseret i at registrere. Søg efter domænenavnet via en 'domæneregistrator', et firma, der tilbyder registreringstjenester for domænenavne.

2.

Kontroller virksomhedens politikker for at sikre, at de tillader 'privat' registrering 'af et domæne. Find en anden registrator, hvis du ikke er enig med den person, der er registreret af den registrer, du oprindeligt fandt.

3.

Registrér domænet. Dette indebærer at udfylde en simpel formular med den registrar, der kræver nøjagtig personlig eller forretningsinformation.

4.

Vælg privatlivets valgmulighed, når der gives mulighed.

Tips og advarsler

  • Nogle registrarer bruger deres navn som den eneste registrerede agent for domænet. Hvis du vil have fuldstændig privatlivets fred, skal du bruge en af ​​disse registrarer. Andre vil skjule alle registreringsoplysninger bortset fra navnet på den person, der registrerer domænet.
  • Registraren skal lovligt opbevare nøjagtige oplysninger om, hvilke registrerede domæner der er på filen. Brug af unøjagtige oplysninger kan føre til, at du mister dit domæne.
  • Standarder for navngivning af domæner opretholdes af Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN). Inden for rammerne af deres vedtægter kræver de, at registreringsoplysninger opretholdes for den person eller virksomhed, der køber ethvert internetdomæne. Dette gør det muligt at foretage en omvendt søgning på ethvert internetside, hvilket gør alle registreringsoplysninger offentlige. Der er dog mange grunde til, at en person eller virksomhed, der registrerer et domæne, måske vil forblive privat. Opretholdelse af privatlivets fred i et domænenavns server søgning er muligt.