Sådan registrerer du Driver Genius Professional Edition

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn Driver Genius Professional Edition, enten ved at klikke på ikonet på dit skrivebord eller ved at klikke på ikonet i menuen 'Alle programmer'.

2.

Klik på 'Tilmeld nu' i vinduet, der vises på skærmen. Hvis du endnu ikke har registreret din kopi af Driver Genius, vises der en prompt på skærmen, hver gang du starter programmet. Et nyt webbrowservindue åbnes på skærmen.

3.

Indtast dit for- og efternavn i 'Register' -prompten på skærmen. Indtast en gyldig e-mail-adresse, du kan bruge til at modtage opdateringer. Klik på 'Send' for at indsende din registrering til Driver Genius Professional Edition.

Driver Genius Professional Edition er et computerprogram, der kan opdatere alle enhedsdriverne på din computer samtidigt. Selv Windows 'egen indbygget' Device Manager 'kan ikke opdatere alle dine drivere på én gang. Registrering af din kopi af Driver Genius er forskellig fra at aktivere den. Aktivering skal ske, inden du kan bruge programmet. Registrering er en valgfri opgave, der blot registrerer dig for at modtage opdateringer fra firmaet, der lavede programmet.