Sådan bruges bredbåndskort

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Køb et luftkort fra enten en forhandler eller din internetudbyder.

2.

Slut det til det rette sted på din computer eller laptop og installer software, der fulgte med kortet. Slot til at vedhæfte dit luftkort er normalt på højre side af en bærbar computer, eller hvis det produkt du købte er USB-kompatibelt, er USB-porte placeret bag på en pc eller på siden af ​​en bærbar computer. Hvis du er usikker på, hvor du skal tilslutte luftkortet, skal du kontrollere computerens brugervejledning.

3.

Vælg hvilket bredbåndsnetværk du vil bruge til at oprette forbindelse til internettet Få adgang til netværks- og delingscenter ved at klikke på 'Start' og derefter 'Kontrolpanel.' Vælg 'Netværk og Internet' og derefter 'Netværks- og delingscenter.' Klik på 'Opret forbindelse til et netværk' og vælg det netværk, der er forbundet med din internetudbyder Navnet på dette netværk skal svare til navnet på din udbyder.

4.

Indtast netværkssikkerhedsnøglen (hvis relevant) for denne forbindelse. Nogle forbindelser kræver en sikkerhed nøgle for at forhindre uønskede brugere Find sikkerhedsnøglen nederst på din router eller trådløst modem. Skriv dette nummer nede og gem det til fremtidig reference.

5.

Åbn din browser og du kan søge. Du kan forblive på internettet, så længe du ønsker.

Tips og advarsler

  • De fleste udbydere tilbyder mulighed for at forbinde din bærbare computer gennem et bredbånd a ir kort.
  • Mobil bredbåndsteknologi, også kaldet WANAN-teknologi (Wireless Wide Area Network), er trådløs højhastighedsadgang til internettet, som du kan tilslutte via bærbare modemmer, telefoner eller andre enheder. Et bredbåndskort er et andet navn til et mobilmodem, som normalt er forbundet med bærbare computere, som leverer trådløs internet service ved at fungere som et trådløst modem. Dette giver dig mulighed for at bruge din enhed næsten overalt, hvor der er en trådløs forbindelse. Selv om nogle enheder har trådløs kapacitet bygget lige ind i dem, kan andre måske kræve køb af ekstra udstyr.