Sådan opbygger du en parabolantenne trådløs antenne

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer parabolantenne på et bord eller en arbejdsflade. Fjern satellitsensorerne fra enden af ​​den vandrette stang fastgjort til antennens forside med Phillips skruetrækker. Kassér satellitsensorerne korrekt. Placer parabolantenne til side for senere.

2.

Læg et blad avis på en arbejdsflade. Stå kaffekande på avisen med den åbne ende opad.

3.

Mål 3 tommer fra bunden af ​​dåsen. Bor et hul gennem kanens side ved 3-tommers mærket med den bærbare boremaskine.

4.

Spred de to kabler fastgjort til hver side af Pigtail N-adapteren ud på avisen. Afskær den største af de to ender med saks. Træk de to ledninger i slutningen fra hinanden med fingrene. Strip en tommers isolering fra begge tråders ender med trådstrimmerne.

5.

Vind enden af ​​en af ​​ledningerne rundt om spidsens hoved. Påfør en dråbe limningslim til ledningen, hvor den møder spidsens hoved. Lad limen lime i 10 minutter.

6.

Skub neglen, punkt først ind i hullet i dåsen. Påfør lim lim rundt på spidsens hoved, hvor den møder hullet i dåsen. Lad bindelimmen indstilles i 10 minutter.

Placer enden af ​​den anden ledning, der er fastgjort til Pigtail N-adapteren, på siden af ​​dåsen en tomme eller to fra den søm. Påfør lim lim til enden af ​​ledningen. Lad limbindemængden indstilles i 10 minutter.

8.

Placer parabolantenne på avisen opad. Placer dåsen på enden af ​​den vandrette stang, så den åbne ende af dåsen vender mod skålen.

9.

Pak maskeringsbåndet rundt om dåsen for at sikre det den vandrette bjælke. Påfør lim lim på dåsen, hvor den møder stangen omkring længden af ​​dåsen for at sikre de to sammen. Lad limen lime i 10 minutter.

10.

Slut det frie stik i den anden ende af Pigtail N-adapteren til antenneporten på et Wi-Fi-kort. Slut Wi-Fi-kortet til en plads i den side af den bærbare computer, der bruges til at modtage og sende Wi-Fi-signaler. Mål parabolantenne i den generelle retning af det trådløse hjemmenetværk.

Den modtagelige evne af en Wi-Fi-antenne bestemmer styrken af ​​signalet, der overføres til og fra enheden, der har adgang til internettet. Opbyg en trådløs Wi-Fi-antenne ved hjælp af en parabol og et par forsyninger fra en hobby- eller elektronikbutik og fra hele huset. Parabolantenne kan købes hos en satellitudbyder eller købes for meget lidt fra et online auktionswebsted eller endda på et værftssalg. Den trådløse Wi-Fi parabolantenne vil fokusere signalerne fra og sende til Wi-Fi-senderen så godt, hvis ikke bedre end den af ​​en kommercielt fremstillet model.