Sådan tilsluttes et Verizon USB-modem til en router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Køb en mobil bredbåndsrouter, der har en USB-indgangsspor. Mobil bredbånds routere fungerer nøjagtigt som standard routere, men er designet til at bruge USB-modemer snarere end Ethernet-tilslutninger til kabelmodem.Der er mange mobile bredbånds routere på markedet . Fra august 2010 er routere, der er stærkt anbefalet af online anmeldelser, dem, der er lavet af CradlePoint, samt Cisco WRP400 og Dovado UMR mobile bredbånds routere.

2. dit USB-modem ind i mobilbredbåndsrouteren. Du skal kunne bruge din forbindelse straks.

3.

Få adgang til routeren fra en webbrowser på din computer. Indtast routerens IP-adresse i adresselinjen. Du finder IP-adressen i produktlitteraturen. Når du er i, skal du oprette sikkerhedsindstillinger til din smag.

Tips og advarsler

  • Ikke alle mobile bredbåndsrouter vil arbejde sammen med ethvert USB-modem. Kontakt producentens litteratur for at sikre, at din router er kompatibel med dit modem.
  • USB-modemer giver adgang til en mobiltelefonudbyders internettjeneste. USB-modemene tilsluttes en computerens USB-port, som gør det muligt for computeren at få adgang til internettet.    Der er to måder at denne internet-tjeneste kan deles mellem flere computere. Den hårde måde er at åbne computerens indstillinger og aktivere internetdeling med alle de korrekte parametre. Du kan derefter tilslutte en standardrouter, trådløs eller ej, til den korrekte Ethernet-port på computeren og starte netværket. bredbåndsrouter er en meget lettere metode.