Sådan bruges Qwest Highspeed med en Mac

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1. Find din router, som Time Warner Cable har oprettet i dit hus, og tag det Ethernet-kabel, den har leveret, og sæt det i routerens port. Der skal være fire huller, der alle ser ens ud og vil alle fungere for dig at tilslutte.

2.

Tag den anden ende af Ethernet-kablet og find Ethernet-porten i din computer. I en bærbar computer / MacBook er porten normalt på venstre side eller på bagsiden af ​​den. I nogen af ​​skrivebordsmodellerne er porten normalt på bagsiden. Portene ser nøjagtigt ud som portene i routeren. Skub kabelhovedet ind i porten, indtil det klikker.

3.

Tænd for computeren, og vent på, at den starter. Når dit operativsystem er fuldt startet, skal du klikke på 'Systemindstillinger' på din applikationsdock. Klik derefter på 'Netværk', dette skal tage dig til dine internetindstillinger. På skærmens venstre side skal der være tre eller fire billeder / ikoner, der vil sige, om du er tilsluttet trådløst eller via Ethernet. Ethernet-billedet skal være grønbelyst og sige 'tilsluttet'.

Når du tilslutter en computer til internettet, er der en vis mængde trin for at forbinde det korrekt. Når du tilslutter en Mac-computer, er det faktisk nemmere end ved tilslutning af en pc, da de er meget mere brugervenlige i dette område. Det er næsten et helt 'Plug u0026 Play' -system, hvor alt du skal gøre er at tilslutte kablet, og det genkender det med det samme. Denne proces fungerer for alle internetudbydere, da Time Warner Cable ikke har noget at gøre med computerens hardware eller netværkspræferencer.