Sådan kobler du op til en printer på en anden computer på et hjemmenetværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til den primære computer, der er tilsluttet din printer. Dette vil være den computer, der vil være på hele tiden, eller hver gang du vil udskrive fra den anden computer.

2.

Vælg din printer ved at klikke på Start u0026 gt; Indstillinger u0026 gt; Printere og faxe u0026 gt; Højreklik på din printer u0026 gt; Deling.

3.

Vælg 'Del denne printer' under fanebladet.

4.

Opret et navn til den delte printer. Dette gør det nemt at vælge på den anden computer, når du vælger den printer, der skal bruges. Tryk på OK.

Gå til den computer, der endnu ikke er tilsluttet printeren, og tænd den, hvis den ikke allerede er tændt.

6.

Klik på Start u0026 gt; Indstillinger u0026 gt; Printere og faxe u0026 gt; Tilføj printer.

7.

Vælg indstillingen Netværksprinter. Vælg de viste indstillinger ved at vælge Gennemse efter en printer u0026 gt; Næste u0026 gt; Hjemme eller Office-netværk. Find din printer og og dobbeltklik på navnet. Udskriv en testside. Hvis du har problemer igen, skal du kontrollere dine installationsforanstaltninger for at sikre, at printeren er konfigureret til deling i hjemmenetværket. Du kan fortsætte disse trin, hvis du har mere end en computer på dit hjemmenetværk, som du vil oprette forbindelse til printeren.

Et hjemmenetværk giver dig mulighed for at forbinde flere computere og printere. Hvis du har en printer, der allerede er tilsluttet, kan du bruge denne printer som en primær kilde til de andre computere på hjemmekredsen. Dette giver alle computere adgang til printeren, når de er tilsluttet. Når du tilslutter printeren til en anden computer, skal 'hoved' computeren være tændt for de andre computere for at få adgang til den delte printer i hjemmenetværket. Der vil kun være en computer, der er fysisk forbundet til printeren - den anden computer betragtes som 'netværk' printeren, som sender signaler via hjemmenetværket til den anden computer, der skal udskrives.