Hvordan opretter jeg en faxserver på en SBS 2003?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start', og klik derefter på 'Serverhåndtering'. Klik på 'At gøre liste' under 'Standardhåndtering', hvis den ikke allerede er valgt, og klik derefter på 'Konfigurer fax'. Klik på 'Næste', når 'Guiden Faxkonfiguration' vises for at starte processen.

< p> 2.

Indtast dine 'Firma' detaljer, herunder separate telefon- og faxnumre og din virksomhedsadresse. Klik på 'Næste', når disse er indtastet.

3.

Vælg faxen 'Enheder', som du vil bruge til at sende fra som din faxserver, hvis du har flere linjer eller faxenheder, så kan du ombestille dem i præferenceordre. Klik på 'Næste', når du har valgt enheden bestilling.

Vælg 'Devices', du vil bruge til at modtage faxer. Igen kan flere linjer eller enheder vælges. Klik på 'Indstil specifik routing destinationer ... 'hvis du vil gøre forskellige faxservere forskellige ting, ellers skal du klikke på' Næste '.

5.

Vælg de relevante muligheder for din faxserver på Næste side, klik på 'Rediger', hvis du vil ændre, hvor en fax kan være 'Udskrevet' til, hvis du venter nt til 'Gem' billeder eller kopier af faxen, og hvis du vil sende en kopi til en firmas fax-e-mail-adresse. Klik på 'Næste', når du er tilfreds med dine muligheder. Klik på 'Afslut' for at afslutte opsætningen af ​​din faxserver.

Integrering af faxfunktioner med din Windows Small Business Server 2003 er nyttig, hvis du vil strømline dit arbejdsgang og arbejde digitalt hele tiden. SBS 2003 er en operativsysteminfrastruktur til styring af små virksomheder med færre computerkrav end den større Windows-server. Der er mange tjenester, du kan konfigurere med Windows SBS 2003, herunder konfiguration og opsætning af en faxserver.