Sådan installeres Airport Wireless Card på Linksys Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på AirPort-ikonet i øverste menulinje nær systemuret. Hvis du ikke ser AirPort-ikonet, skal du åbne 'Systemindstillinger' fra Dock.

2.

Vælg 'Slå AirPort On' fra den rullemenu, der vises, når du klikker på AirPort-ikonet. Hvis du har åbnet 'Systemindstillinger', klik på 'Netværk' og vælg derefter 'AirPort' fra listen, der vises. Klik på knappen 'Tænd AirPort On.'

3.

Vent til AirPort scanner efter tilgængelige netværk. Dit Linksys trådløse netværk vises i dialogboksen, der dukker op. Du kan se en prompt, der spørger, om du automatisk vil være med i Linksys-netværket i fremtiden. Klik på 'Ja'.

4.

Indtast dit netværksadgangskode i den adgangskode, der vises. Du indstiller denne adgangskode, når du konfigurerede din trådløse router.

5.

Åbn en browser og surf. Dit AirPort-kort er nu konfigureret til at slutte sig til dit Linksys-routers trådløse netværk.

Tips og advarsler

  • For at se AirPort-ikonet i menulinjen, Marker afkrydsningsfeltet, der siger 'Vis AirPort-status i menulinjen', når du er i dialogboksen Netværk.
  • Hvis dit AirPort-kort har problemer med at finde netværket, skal du sørge for at være tæt nok til routeren for at få signalet. Apples supportwebsted foreslår også at genstarte computeren, hvis AirPort har problemer med at oprette forbindelse.
  • AirPort-trådløse kort kan oprette forbindelse til en trådløs Linksys-router, når det trådløse netværk er etableret. Kontroller, at Linksys trådløse router er i drift, og send et signal, før du forsøger at tilslutte den trådløse AirPort-computer til den. AirPort-trådløse kort er standard i Macintosh-stationære og bærbare computere. Processen med at slutte sig til et trådløst netværk er det samme for enhver Mac med et AirPort-trådløst kort.