Sådan tilsluttes to bærbare computere ved hjælp af et trådløst LAN

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut begge bærbare computere til det trådløse netværk, du vil bruge. Når du er tilsluttet, skal du klikke på knappen 'Start' og navigere til menuen 'Netværk'.

2.

Klik på linket 'Netværk og delingscenter'. Tryk på knappen 'Vis computere og enheder'. En liste over enheder, der aktuelt er på netværket, vises.

3.

Kontroller listen for navnene på begge bærbare computere. Hvis begge bærbare computere vises i listen over enheder, der er tilsluttet netværket, forbindes enhederne trådløst til et LAN-netværk.

Tips og advarsler

  • Hvis en bærbar computer kan ikke afhente det trådløse netværk, prøv at flytte bærbare computere fra hinanden. Nogle bærbare computere kan forårsage forstyrrelser i andre bærbare computers netværksadaptere.
  • En lokal forbindelse, eller LAN, er generelt et lille hjem eller kontor netværk, der bruges til at forbinde alle enheder i området. Med fremkomsten af ​​trådløse teknologier er LAN-netværk ikke længere begrænset til mængden af ​​ledninger, du ejer. Laptops kan nemt oprette forbindelse til trådløst LAN med deres indbyggede trådløse adaptere. Tilslutning af to bærbare computere sammen via trådløst LAN er også let, men kræver nogle få specielle trin for at give bærbare computere adgang til hinanden.