Hvordan aktiverer jeg Gaming Ports på en 3347 Router?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn en webbrowser og indtast 'http://192.168.0.1' i søgefeltet. Tryk på 'Enter'.

Indtast 'admin' uden citater i feltet 'Brugernavn' og indtast det relevante kodeord. Routeren kan bede dig om at oprette en adgangskode, hvis dette er første gang du forsøger at logge ind på det administrative konfigurationspanel på din Motorola Netopia 3347-router. Indtast og bekræft et kodeord, hvis det er nødvendigt, og klik derefter på 'OK'.

3.

Klik på linket 'Gaming' på venstre side af konfigurationspanelet. Anbring et afkrydsningsfelt ved siden af ​​'Aktiver NAT' for at gøre det muligt for din computer at være vært for internetprogrammer.

4.

Klik på rullemenuen 'Service Name' det spil, du vil aktivere porte til, er på listen. Hvis det er, skal du klikke på 'Aktiver' og bruge rullemenuen til at vælge internetprotokollen eller IP'en på værtscomputeren. Klik på 'Aktiver' igen.

5.

Klik på 'Definer tilpasset service', hvis du kender de specifikke porte, du skal videresende til det bestemte pc-spil, du vil afspille . Vælg 'Port Forwarding: Port of Ports' og klik på 'Next'.

6.

Indtast navnet på spillet, som du videresender udvalgte porte til i 'Service Name' Mark. Indtast portintervallet - f.eks. '5990-7251' - i felterne 'Global Port Range'. Indtast værtsporten i feltet 'Base Host Port'. Vælg 'TCP' og klik på 'Næste'. Husk at henvise til spillets brugervejledning for at lære, hvilke porte der skal videresende for at kunne spille spillet på din computer.

7.

Klik på 'Gaming' og find service, du lige har oprettet eller tilføjet under listen 'Services'.

For at kunne spille visse onlinespil kan det være nødvendigt at videresende bestemte porte på din router for at tillade dataoverførsel mellem dit system og andre private computere på internettet. Du kan konfigurere portvideresendelse til din Motorola Netopia 3347-router ved at logge ind på konfigurationspanelet og angive hvilke porte der skal videresendes. Hvert spil kræver, at du sender forskellige porte Kontroller de specifikke instruktioner for spillet, som du ønsker at spille, før du sender porte på din router.