Sådan får du lang rækkevidde Wi-Fi-forbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Læg et blad avis på et bord for at beskytte overfladen. Skær et 2-tommers kobbertråd af spolen med trådskærerne. Opvarm lørjernet i fem minutter. Placer N-adapterpladen på avisen med spidsen vendt opad.

2.

Læg en arbejdshandske. Hold kobbertråden i den ene ende med den handskede hånd. Indsæt den anden ende af kobbertråden i hullet i N-adapterpladen. Spids kobbertråden, hvor den møder spidsen. Lad loddet køle i to minutter.

3. < / p>

Stil kaffekande på avisen med den åbne ende opad. Mål 4 tommer fra bunden af ​​dåsen. Bor et hul gennem kanens side ved 4 tommer mærket med den bærbare boremaskine.

4.

Skub den ledige ende af kobbertråden gennem hullet i siden af ​​dåsen. Hold N adapterpladen imod kanens sider. Løft N-adapteren plad på kanylens side Lad loddet afkøle i et minut. Gentag lodningsproceduren igen. Tag stikket ud af stikket.

5.

Skru N-stikket i den ene ende af Pigtail N-adapteren i tilslutningen på N-adapterpladen.

6.

Skru antennen til Wi-Fi-USB-adapteren. Afmontér antennen eller tag den væk Til opbevaring. Stik den frie ende af Pigtail N-adapteren i forbindelsen det blev brugt af antennen.

7.

Gå udenfor og læg en bærbar computer på et bord eller et stykke græsplæne. Placer Wi-Fi boost antenne, du har lavet på bordet eller et stykke græsplæne.

8.

Sæt USB-stikket på enden af ​​Wi-Fi USB-adapteren i en USB-port på den bærbare computer. Mål den åbne ende af din Wi-Fi boost antenne i den generelle retning af en Wi-Fi-sender, som du gerne vil kunne modtage, for eksempel et gratis Wi-Fi-hotspot i en kommerciel butik.

Tips og advarsler

  • Placer ikke din hjemmelavede Wi-Fi boost antenne højere end omkringliggende træer eller på toppen af ​​et hus, da det kunne blive ramt ved lynnedslag.
  • En Wi-Fi-sender har et begrænset rækkevidde, hvor signalet kan modtages. Du kan lave en boost-antenne, der giver dig mulighed for længere rækkevidde for at modtage Wi-Fi-signaler fra en Wi-Fi-sender, der ellers ville være uden for rækkevidde. Du skal bruge nogle hardwareforsyninger og genstande fra en elektronikforretning eller computerforretning sammen med værktøjer, der findes i de fleste husstande. Voksenovervågning foreslås, hvis du er under alder, da skæreværktøjer vil blive brugt.