Sådan konfigureres et virtuelt pc-netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start' på værtscomputeren, 'Alle programmer' og Microsoft Virtual PC. Åbn Virtual PC Console ved at dobbeltklikke på ikonet i meddelelsesområdet. < /p>

2.

Vælg en virtuel pc og klik på 'Indstillinger.' Klik på 'Netværk.'

3.

Vælg navnet på en netværksadapter på din fysiske computer fra rullemenuen for at forbinde den virtuelle pc til netværket som en fysisk computer. Den virtuelle pc vil forbinde på samme måde som enhver anden computer ville bruge en DHCP-server til at tildele en IP-adresse, hvis til stede på netværket.

Vælg 'Shared networking (NAT)' for at få den virtuelle pc til at bruge en virtuel DHCP-server og et privat netværk, der oprettes i stedet for server på det fysiske netværk.

Vælg 'Kun lokalt' for at få den virtuelle pc kun adgang til andre virtuelle pc'er på computeren. Den virtuelle maskine har ikke adgang til ressourcer på fysiske computere eller værtscomputeren.

6.

Klik på 'OK'. Netværket s Enings skal konfigureres for hver virtuelle pc i konsollen.

7.

Start en virtuel maskine ved at dobbeltklikke på den. Klik på 'Start', højreklik på 'Computer' og vælg 'Egenskaber' i vinduet med virtuelle maskiner.

8.

Klik på 'Skift indstillinger' og 'Skift'. Indtast et arbejdsgruppenavn for at oprette et netværk uden en domæneserver. Indtast et domænenavn i stedet, hvis du har en server på plads.

9.

Klik på 'OK' i begge vinduer. Gentag trinene i denne virtuelle pc på hver af dine virtuelle pc'er for at forbinde dem til netværket.

Virtuelle pc'er kan simulere netværksmiljøer i en virksomhed. Hvis du tester en opsætning, inden du implementerer ændringer i et netværk, sparer du en forretningsmængde ved at undgå mulige problemer. Netværk af dine virtuelle pc'er giver dig mulighed for at bruge en netværksprinter, servere og andre netværksressourcer. Det er muligt at dele filer mellem et værtsoperativsystem eller andre virtuelle pc'er ved hjælp af netværk. Netværk er konfigureret på stort set samme måde som på fysiske computere, men virtuelle pc'er bruger værtscomputerenes netværksadapter eller et virtuelt netværk.