Sådan øges området til gratis Wi-Fi

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Læg et blad avis på et bord for at beskytte overfladen. Stå begge frugtsaft dåser på avisen. Åbn toppen af ​​begge dåser med dåseåbneren. Hæld indholdet af begge dåser ud i vasken (eller læg dem i andre beholdere). Bortskaf skærepladerne.

2.

Vask begge dåser med opvaskemiddel og vandhaner. Tør begge dåser med papirhåndklæder.

3.

Stå en dåse på avisen med den åbne ende nedad. Åbn toppen af ​​dåsen med dåseåbneren. Bortskaf skærepladen.

4.

Stil den anden dåse på avisen med den åbne ende vendt opad. Påfør varm lim fra den varme limpistol omkring kanten af ​​dåsen. Placer den ene ende af den anden ende på toppen af ​​dåsen, der har den varme lim på den. Tryk de to dåser sammen i et minut. Anbring varm lim omkring fælgen af ​​de to dåser, hvor de kommer sammen. Lad den varme lim sætte i 10 minutter.

5.

Mål 4 tommer op fra bunden af ​​dåsen. Bor et hul gennem kanens side på det mærke med den bærbare boremaskine.

6.

Klip 4 tommer ud af kobbertrådens ende med trådskærerne. Opvarm loddemetret i 5 minutter. Lod den ene ende af kobbertråden til centerhullet foran på N-adapterstikket. Lad loddet køle i et minut. Tag stikket ud af stikket.

7.

Sæt den ledige ende af kobbertråden i hullet i kanylens side. Skub N-adapterstikket mod hullet. Hot lim siderne af N-adapterstikket til dåsen. Lad limet indstilles i 10 minutter.

8. Plug den mandlige 'N' -stik i den ene ende af Pigtail N-adapteren i hunforbindelsen på N-adapterstikket. Medbring den retningsmæssige Wi-Fi-antenne, du har overført til en enhed, der bruger et trådløst Wi-Fi-kort til at få adgang til internettet, f.eks. En bærbar computer.

9. Gummiproppen af ​​det trådløse Wi-Fi-kort med fingrene. Stik stikket på den frie ende af Pigtail N-adapteren i stikket, der var dækket af gummiproppen.

10.

Sæt det trådløse Wi-Fi-kort i den bærbare computer s kortspor. Drej den åbne ende af din retningsantenne i den generelle retning af senderen, der leverer det trådløse trådløse Wi-Fi-signal.

Tips og advarsler

  • Brug arbejdshandsker, når du bruger den varme limpistol til at beskytte dine hænder.
  • En Wi-Fi-sender har et forudbestemt område, som påvirker modtagelse af trådløse enheder. Opbyg en retnings Wi-Fi-antenne, der vil øge modtagelsen fra en sender, for eksempel en gratis Wi-Fi-forbindelsestjeneste. Der er brug for et par tilbehør fra en hobbybutik sammen med nogle købmandsforretninger og husholdningsværktøjer. Der kræves ingen særlig viden eller ekspertise, selv om der er foreslået voksenovervågning, da et elværktøj og en varm limpistol vil blive brugt.