Hvordan udvider jeg den trådløse dækning for en 2Wire 3800?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut den anden router (ikke den største 2Wire router) til en strømkilde, og vent på, at lysene lyser. Når lysene lyser, skal du trykke på en tommelfinger eller en anden lille skarp genstand i routerens nulstillingshul. Nulstillingshullet er placeret på bagsiden eller siden af ​​de fleste trådløse routere.

2.

Tilslut et Ethernet-kabel til LAN-port nr. 1. Porten er placeret på bagsiden af ​​routeren. Forbind ikke kablet korrekt til WAN-porten. Slut den anden ende af Ethernet-kablet til Ethernet-porten, der er placeret på bagsiden af ​​en stationær computer eller på en bærbar computer.

3.

Få adgang til TechSpot.com for at få standard IP-adressen til din routermodel. Skriv routeren IP adresse i adressefeltet i en webbrowser og derefter indlæse siden ved at trykke på 'Enter' på tastaturet.

4.

Indtast standard brugernavn og adgangskode for at få adgang til GUI'en Grafisk brugergrænseflade) til din router. Hvis du ikke kender standardbrugernavnet eller adgangskoden, skal du få adgang til RouterPasswords.com for en liste over almindelige standardnavne eller adgangskoder.

5.

Drej fra DHCP-serveren på routeren. U Selvfølgelig er indstillingen placeret på siden 'Grundlæggende opsætning'. Alle routerproducenter bruger deres egen version af GUI. Imidlertid bruger de mest almindelige producenter som Linksys, D-Link, Belkin og 2Wire alle deres lignende GUI. Når DHCP-serveren er deaktiveret, skal du vælge 'Gem indstillinger' for at opdatere routeren.

6.

Skift SSID eller routernavn for at matche 2Wire SSID. Indstillingen er normalt placeret på siden 'Trådløs opsætning'. Med begge routere, der hedder det samme, kan udstyr, der er tilsluttet det trådløse netværk, afleveres fra den ene router til den anden, uden at computerbrugeren gør noget for at hjælpe hånden ud. Vælg 'Gem indstillinger' for at opdatere routeren.

7.

Find routerens sikkerhedsindstillinger. De er normalt placeret på siden 'Trådløs sikkerhed' og ændrer adgangskode eller adgangskode til at matche 2Wire router. Igen hjælper dette med at lette en sømløs hånd ud mellem routere. Vælg 'Gem indstillinger' for at opdatere routeren.

8.

Find og skift den lokale IP-adresse. Dette er ofte placeret på siden 'Grundlæggende opsætning'. Hvis den anden router, du bruger, har den samme IP-adresse som 2Wire IP-adressen, skal du ændre det sidste nummer på IP-adressen på routeren til noget andet. Vælg 'Gem indstillinger' for at opdatere routeren.

9.

Luk internetbrowseren, og afbryd Ethernet-kablet fra både routeren og computeren. Placér routeren inden for 30 fod af 2Wire routeren for at sikre, at der er en overlappende dækning. Tilslut Ethernet-kablet til en af ​​LAN-portene på bagsiden af ​​2Wire-router. Anbring den anden ende af Ethernet-kablet i WAN-porten på den anden router.

Forbedring af dækningsområdet for din 2Wire 3800 trådløse router kræver installation af en anden router - kaldet en repeater eller rækkevidde. Tilslutning af en anden router til dit netværk er ikke kompliceret, men for at undgå netværk fejl skal du ændre indstillingerne for den router, du vil bruge som repeater. Når indstillingerne er ændret, er processen lige så nem som at tilslutte et kabel.