Sådan sikres Desktop Sharing

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start'.

2.

Klik på 'Computer.'

3. >

Højreklik på 'Desktop' i vinduet på venstre side af 'Computer' vinduet og klik på 'Egenskaber'. Klik på fanen 'Sikkerhed' i vinduet 'Egenskaber'.

4.

Klik på knappen 'Rediger'. Dette vil vise dig hvem der har mulighed for at få adgang til de filer, der deles på dit skrivebord. Hvis du vil fjerne navnet på en computer fra denne liste, skal du klikke på navnet og klikke på 'Fjern'. For at tilføje et navn skal du klikke på det og klikke på 'Tilføj'.

5.

Marker afkrydsningsfelterne på skærmen ved siden af ​​de tilladelser, du vil have, at hvert brugernavn skal have . Du kan tillade folk at se, men ikke få adgang til dine filer, se såvel som adgang til dine filer og se, få adgang til og foretage ændringer af dine filer. Når du er færdig, skal du klikke på 'OK' for at gemme disse sikkerhedsændringer i dine indstillinger for desktop deling.

Hvis du vil dele genstande på computerens skrivebord med andre computere i et lokalt netværk, kan det ikke være en god idé at dele disse emner uden nogen form for sikkerhed. Deling af dit skrivebord usikret vil give alle på netværket adgang til Disse data, som kan være ganske få personer, hvis du er forbundet med et offentligt netværk. Tilføjelse af sikkerhed til dit skrivebord deling tager kun et par minutter.