Sådan opretter du en FTP på Server 2008

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Kontrolpanel.' Dobbeltklik på ikonet mærket 'Tilføj eller fjern programmer' for at åbne en liste over software, der er installeret på serveren.

2.

Klik på knappen 'Tilføj / fjern Windows komponenter' i det åbnede vindue. Dette åbner en konfigurationsguiden med en liste over de installerede komponenter, som du kan tilføje til de aktuelle indstillinger.

3.

Klik på ikonet mærket 'Internet Information Services IIS).' Klik på knappen 'Detaljer' for at åbne en liste over undertjenester, der er tilgængelige for IIS.

4.

Marker afkrydsningsfeltet 'File Transfer Protocol (FTP) Service' 'Næste.' FTP-tjenesten installeres på serveren.

Operativsystemet Windows 2008 giver værktøjer til at være vært for en FTP-server (File Transfer Protocol). Softwareværktøjet og indstillingerne er ikke konfigureret, når du installerer Windows 2008-operativsystemet, men du kan installere dem ved hjælp af kontrolpanelets Windows-komponentmenu. Dette installerer FTP-serveren og dens indstillinger for at være vært for filer på din Windows 2003-server. Tilføjelsen af ​​FTP-serveren har en guide, der hjælper dig med at oprette din service.