Trådløs internetdeling virker ikke med Vista

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Windows Netværksdiagnostik

1.

Log på på din computer som administrator. Hvis ingen andre i din husstand bruger din computer, bliver du automatisk administrator.

2.

Klik på 'Start', 'Kontrolpanel,' System og vedligeholdelse 'og' Administrative værktøjer. '

3.

Dobbeltklik på' Event Viewer ', og klik derefter på' Bekræftelse ', hvis du får en besked for at bekræfte dig som administrator. vindue med en liste over begivenheder fra netværksdiagnostik.

4.

Dobbeltklik på en begivenhed for at åbne den. Du vil bemærke ordene 'grundårsager' i beskrivelsen boks, som repræsenterer problemer og 'reparationsindstillinger', som repræsenterer løsninger.

Fejlfinding af trådløs deling

1.

Højreklik på netværksikonet for at åbne Windows Netværksdiagnostik.

2.

Klik på 'Diagnose og reparér.' Windows Netværksdiagnostics kan hjælpe dig med at fejle problemer med deling af trådløse internet.

3. >

Kontroller, om du har aktiveret printerdeling og fildeling med dit trådløse netværk.

4.

Klik på 'Start' og derefter 'Connect Til 'for at se en liste over trådløse netværk, der automatisk registreres af Windows Vista sammen med din trådløse netværkskort.

5.

Åbn' Hjælp og support ', hvis Windows ikke kan registrere et netværk som du synes findes inden for dit computersortiment. Se efter 'Fejlfinding af problemer med at finde trådløse netværk.'

Netværksproblemer efter installation af software

1.

Klik på 'Start', 'Kontrolpanel' og Internet ', og klik derefter på' Administrer netværksforbindelser 'i venstre panel af vinduet.

2.

Højreklik på din netværksforbindelse og klik derefter på' Egenskaber '. < /p>

3.

Klik på 'Fortsæt', når du modtager en prompt, der beder om din tilladelse til at fortsætte. Du vil se en liste over alle forbindelser til dit netværk. Markér en afkrydsningsfelt, hvis du noterer en nødvendig forbindelse, der ikke er markeret.

4.

Gå til webstedet Windows Logo Products List og se listen over kompatible routere for at kontrollere din router for kompatibilitet med Vista. Nogle af de ældre routere arbejder ikke længere med Vistas nyere netværksfunktioner, der forårsager problemer (se Resources).

5.

Brug internetforbindelse evalueringsværktøjet i 10 minutter test, der vil bekræfte din router, kan arbejde med Window Vista s hurtigere downloadhastigheder og andre fremskridt (se Resources).

Problemer med forbindelse og deling af filer eller printere

1.

Klik på 'Start', 'Kontrolpanel', 'Netværk og Internet', derefter 'Netværk og delingscenter.'

2.

Se under Deling og opdagelse til Sørg for, at du har Network Discovery, så du kan se de andre computere og enheder på netværket. Network Discovery skal have en lysegrøn 'On' -knap.

3.

Klik på pileknappen til højre, hvis du ser knappen Network Discovery 'Off'. Du vil nu se Netværksopdagelsen udvidet.

4.

Vælg og klik på 'Tænd for netværksopdagelse', og klik derefter på 'Anvend'. Klik på 'Fortsæt', når du bliver bedt om bekræftelse.

5.

Udvid området Printerdeling ved at klikke på pileknappen ved 'Printerdeling'. Vælg og klik på 'Tænd printerdeling' og derefter 'Anvend.' Klik på 'Fortsæt'. Fortsæt de samme trin for offentlig mappedeling, mediedeling, samt enhver netværkscomputer, du ønsker en forbindelse.

Gentagne netværksafbrydelser

1.

Klik 'Start', 'Kontrolpanel', 'Netværk og Internet', og klik derefter på 'Administrer netværksforbindelser' i venstre panel af vinduet.

2.

Højreklik på din netværksforbindelse og klik derefter på 'Egenskaber'.

3.

Klik på 'Fortsæt', når Vista beder dig og beder om tilladelse til at fortsætte.

4

Klik på 'Konfiguration' på fanen Netværk.

5.

Klik på fanebladet 'Strømstyring', og fjern markeringen fra ' Tillad computeren at slukke for denne enhed til at spare strøm ', og klik på' OK '. Windows Vista kan forsøge at spare strøm ved at slukke for din adapter. Fjernelse af markeringen hjælper med at forhindre netværksafbrydelser.

Mens du opretter et trådløst netværk, kan du forbinde to eller flere computere til internettet og til hinanden ved hjælp af radiosignaler i stedet for ledninger. Du ville have brug for en trådløs router, bredbåndsmodem, internetforbindelse og en DLS-stik eller kabelstik til at starte trådløs internetdeling på et netværk. Du kan finde mange årsager, når du leder efter løsninger, hvorfor trådløs internetdeling ikke virker med Vista.