Sådan installeres Netgear MR814

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Træk modemet ud af stikkontakten. Routere har ofte svært ved at forbinde, når de er tilsluttet en liveforbindelse. Ved at slukke modemet gør det nu lettere at oprette en internetforbindelse på routeren, når den er installeret.

2.

Tilslut et Ethernet-kabel til 'Til Computer' eller 'Ethernet porten findes på bagsiden af ​​dit internetmodem. Etiketten til porten kan være anderledes på dit modem. Modemer tilbyder dog kun en Ethernet-port, så det er ikke svært at lokalisere det.

3.

Tilslut den anden ende af Ethernet-porten til WAN- eller Wide Area Network-porten på bagsiden af ​​Netgear MR814-router. Netgear-routeren har fem Ethernet-porte. Fire af dem giver dig mulighed for at forbinde computere via en kabel og er adskilt i hinanden. WAN-porten er i sig selv. Tilslut til den pågældende port.

4.

Tænd for internetmodemet og giv det mindst et minut, indtil lyset for datatransmissionen lyser. Normalt er lyset mærket 'Data' eller 'Internet.' Når du har tændt, skal du tænde for Netgear-routeren ved at sætte den i. Routeren har ingen strømafbryder. Vent til lys mærket 'Wireless' for at tænde. Når en gang er belyst, sender routeren et internet signal.

Netgear MR814 trådløs router er designet til at fungere sammen med DSL og kabel internetudbydere. Routeren tilbyder to grundlæggende computerforbindelsesmetoder: LAN-porte til 'wired' eller 'tethered' internetforbindelser til stationære computere; og en trådløs Wi-Fi-forbindelse til bærbare computere. Heldigvis, hvis du har arbejdet med andre mærker af routere som Belkin, D-Link eller Linksys, finder du, at processen til opsætning eller installation af Netgear MR814 ikke er anderledes end at installere de øvrige mærker af router på markedet .