Sådan undgår du netværkskonference

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Netværkshardwareløsninger

1.

Udskift arbejdsgruppehubs med kontakter for at tillade segmentering og højere samlet båndbredde for individuelle brugere. Skifter grænser trafik til destinationsporten og frigiver resten af ​​netværket for at muliggøre en betydelig hastighedsforøgelse for en lille investering.

2.

Udskift 10/100 switche med Gigabit-switche eller 10/100/1000 switches for at øge hastigheden for hele netværket og forbedre kommunikationshastigheden fra segment til segment.

3.

Udskift server og individuelle netværkskort til arbejdsstation (NIC) med Gigabit-adaptere med høj hastighed for at give de enkelte brugere større båndbredde til overførsel af store filer.

4.

Udskift rygradsforbindelser med højhastighedsfibreoptiske forbindelser, der kører med 10 Gigabit-hastighed for at forbedre serveren svar og fjernadgang til lokale ressourcer.

5.

Forøg internetforbindelsens hastighed ved at kontakte den lokale internetudbyder (ISP) og bede om en hurtigere forbindelse. Dette forbedrer fjernadgang og web-relateret hastighed, herunder downloading, e-mail, browsing og video streaming applikationer.

6.

Tilføj en ekstra netværkskort til serveren og aktiver load balancing at tillade hurtigere adgang gennem flere ruter. Dette forbedrer hastigheden af ​​adgangen til lokale ressourcer på serveren samt forbedrer log-in og godkendelsesprocedurer.

Fejlfinding Fejludstyr

1.

Installér en softwarepakke til netværksprotokolanalysator eller vedhæft en hardwarebaseret protokollanalysator til et højt niveau switch og begynde at indsamle data på trafikmønstre.

2.

Evaluer trafikmønstrene og lokaliser de segmenter eller individuelle komponenter, der genererer størstedelen af ​​netværkstrafikken.

3.

Bestem om trafikken genereres forsætligt, eller hvis der er et defekt udstyr, der forårsager uønsket trafik og interferens.

4.

Installer hurtigere hardware til strømbrugere, der kræver hastigheden, ved at følge trinene beskrevet tidligere.

5.

Udskift netværkskort, router, hub, switch, bro eller anden defekt komponent, hvis der opstår uønsket trafik uden tilsyneladende grund. Test trafikmønstrene igen efter udskiftningen for at sammenligne resultaterne.

Tips og advarsler

  • Specialiseret udstyr som routere og programmerbare switche kan anvendes i nogle situationer til at segmentere netværkstrafik og frigøre ressourcer i højvolumen netværk. Tilføjelse af mere RAM til serveren eller i nogle tilfælde at udskifte serveren øger ofte netværk, når hastighedsproblemet er relateret til filadgang eller godkendelseshastighed.
  • Udskift netværksudstyr, når der ikke er nogen brugere, der er tilsluttet netværket til undgå at forårsage alvorlige data korruption problemer med filer, der overføres, når et stykke af netværket bliver unplugged.
  • Netværksbelastning skyldes en række faktorer, herunder netværkstopologi, båndbredde og brugsmønstre. Fejlhard hardware, netværkssendelser og udvidelse gør også langsomme netværk. Mange af disse årsager kan være vanskelige at lokalisere, og problemet kan være intermitterende, hvilket gør detektion endnu mere undvigende. En systematisk tilgang til planlægning, afprøvning og vedligeholdelse af netværksudstyr som routere, hubs, switches, broer og kabling er nødvendig for at undgå overbelastning af netværket og holde data flowet jævnt. Der kan også indføres politikker for at begrænse adgangen til videobåndbredde med høj båndbredde og andre fritidsaktiviteter på arbejdspladsen for at øge hastigheden.