Sådan deler du en 3G internetforbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Host Computer Setup

1.

Åbn menuen 'Start' og klik på 'Kontrolpanel.' Dette skal ske på den computer, som 3G Internet-enheden er tilsluttet.

2.

Dobbeltklik for at åbne kontrolpanelet 'Netværksforbindelser' for at få vist alle de tilsluttede netværksenheder til din computer.

Højreklik på navnet på den 3G-internetforbindelse, du vil dele, og klik på 'Egenskaber' nederst i menuen, der vises.

4.

Klik på fanen 'Avanceret' og markér feltet ud for 'Tillad andre netværksbrugere at oprette forbindelse via denne computers internetforbindelse.' Dette gør det muligt for andre computere at oprette forbindelse til internettet via værtscomputeren, når den er tilsluttet internettet. Klik på 'OK' for at afslutte opsætningen af ​​internetforbindelsesdeling.

5.

Åbn menuen 'Start' og skriv 'Netværk og delingscenter' i søgefeltet nederst i vinduet. Alternativt kan du åbne 'Kontrolpanel' og vælge 'Netværk og delingscenter'.

6.

Klik på 'Konfigurer en forbindelse eller netværk' i venstre rude på skærmen rompted, vælg 'ad hoc network' som typen af ​​forbindelse til konfiguration. Klik på 'Næste'.

7.

Indtast 'netværksnavnet', som du vil have andre enheder til at henvise til dit ad hoc-netværk. Dette navn er det ad hoc-trådløse netværksnavn, som du skal oprette forbindelse til, når du forbinder computere til internetdeling.

8.

Vælg en sikkerhedstype, hvis du vil beholde uautoriserede computere fra at forbinde til din 3G internet deling og bruge din båndbredde. Indtast derefter en sikkerhedsnøgle i feltet 'Sikkerhedsnøgle / adgangskode'.

9.

Afslut processen ved at klikke på 'Næste' og derefter 'Luk' i ad hoc-opsætningen guiden.

Opsætning af klientcomputere

1.

Se tilgængelige Wi-Fi-netværk på hver computer, som du vil oprette forbindelse til den delte 3G-forbindelse, ved at højreklikke på netværksikonet i systembakken i Windows. Dette underretningsområde er placeret nederst til højre på skærmen.

2.

Klik på navnet på det ad hoc-netværk, der er oprettet i afsnit 2, og klik på 'Connect'.

3.

Når du bliver bedt om det, skal du indtaste sikkerhedsnøglen eller adgangskoden du oprettede for at få adgang til netværket. Klik på 'Connect', når du er indtastet for at oprette forbindelse til netværket.

Tips og advarsler

  • Hvis flere enheder, der deler en enkelt 3G internetforbindelse, kan bruge båndbredde hurtigt. Alle amerikanske cellulære bærere har en streng 5 GB pr. Måned grænse for mobil båndbredde på aircards og mobile bredbåndsmodemer. Men grænser kan være endnu strengere, hvis du binder din telefon til en computer til internetadgang. Hvis du bruger flere data end tilladt, kan du blive opkrævet for hver kilobyte, megabyte eller gigabyte overskydende data.
  • Deling af en 3G internetforbindelse giver dig mulighed for at få flere enheder på internettet ved hjælp af 3G-forbindelsen, der tilbydes af en tethering-aktiveret smartphone eller mobilt bredbåndsenhed, som en USB-aircard. Internet delingsprocessen understøttes af Internet Connection Sharing (ICS) værktøjer, der er indbygget i Microsoft Windows. Ud over internetdeling gør ad hoc-netværksopsætningsfunktionerne i Windows Wi-Fi-deling af en 3G-internetforbindelse til en retfærdig proces. Bemærk dog, at alle enheder, der bruges til at dele og modtage 3G Internet-tjenesten, skal have Wi-Fi-adaptere.