Sådan tilslutter du en trådløs router, når du bruger opkald

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find Ethernet-porten på bagsiden af ​​opkaldsmodemet. Porten ligner telefonstikket på bagsiden, men det er dobbelt så stort som telefonstikket. Porten er normalt mærket 'Ethernet' eller 'Til Internet'. Nogle ældre opkaldsmodemer har ikke Ethernet-porte. Hvis dit modem ikke har en Ethernet-port eller dit modem er indbygget i computeren, skal du kontakte din internetudbyder for et modem, der har en Ethernet-port.

2.

Slut den Ethernet-kabel i modemets Ethernet-port, og tilslut derefter den anden ende af Ethernet-kablet til WAN (Wide Access Network) på bagsiden af ​​den trådløse router.

p> Sluk modemet og routeren og vent ca. 30 sekunder. Tænd for modemet og vent i et minut. Tænd den trådløse router og vent indtil 'Trådløst' lys tændes.

4.

Opkald til internettet som normalt. Når opkaldsforbindelsen er etableret, har netværket internetadgang.

Dial-up-brugere er vant til langsommere internethastigheder, netværksafbrydelser og den hårde opkaldstone hver gang de genopretter forbindelse til netværket. Dial-up-brugere kan også tro, at de skal tilsluttes til deres opkaldsmodemer til enhver tid, når de i virkeligheden kan forbinde en trådløs router til deres opkaldsmodem for at oprette deres eget trådløse netværk, selv om det trådløse netværk bliver plaget med De samme afbrydelsesproblemer, som opkaldsmodemet har.