Hvad betyder downloading rent faktisk?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Forskel fra upload

Upload er den handling, at sende eller sende data fra din computer til en anden, der er tilgængelig for andre. Når du uploader, er computeren afsenderen af ​​dataene, mens den er modtaget i download.

Forskel fra kopiering

Download ligner kopiering, især hvis der modtages data mellem computere i samme netværk. Downloadning udvider dog evnen til at kopiere, fordi du kan modtage data fra computere uden for dit netværk, så længe en internetforbindelse er etableret.

Download proces

Når en download er startet, er det første skridt at etablere en session mellem dig og den vært, du downloader fra. Når sessionen er stabil, begynder den at kopiere fra kildedatamaskinen til din computer. Forbindelsen på dette tidspunkt oprettes løbende for at sikre dataintegriteten. Når en fil er færdig med at downloade, er din computeren afslutter sessionen ved at sammenligne filen fra kildecomputeren til filen, der er downloadet til din computer. Når den er færdig, frigives forbindelsen. At downloade fra internettet betyder i strengt forstand, at du modtager data fra en anden computer, som du har etableret en forbindelse til. Data fra en computer, der er bredt tilgængelig, lægges ned til din computer.