Sådan øges ydelsen af ​​VoIP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Få en stabil internetforbindelse med høj hastighed. VoIP er meget afhængig af din internetforbindelse. En internetforbindelse med høj kvalitet skal have høje upload- og downloadhastigheder. Den gennemsnitlige anbefalede uploadhastighed er 128 kbps (kilobytes per sekund), og den gennemsnitlige anbefalede downloadhastighed er 512 kbps. For at finde ud af, hvad hastigheden af ​​den VoIP-udbyder, du overvejer, kræver, skal du besøge deres hjemmeside. Hvis din nuværende internethastighed ikke passer, skal du opgradere via din nuværende internetudbyder eller ved at skifte til en anden internetudbyder.

2.

Se efter en ISP-server med et lavt indholdsproblem. Kontrolforholdet er antallet af personer på en given server samtidig. Jo flere brugere jo langsommere din internetforbindelse. Hvis du ikke ønsker at skifte din internetudbyder til en med et lavere indholdsproblem, skal du prøve at bruge din VoIP til lavt brugstid i dit område.

3.

Brug et Ethernet kabel i stedet for trådløst internet. En kabelforbundet internetforbindelse reducerer interferens med andre elektriske enheder, der kan opstå på en Wi-Fi-forbindelse og dermed forårsage uheldig trådløs dækning. Hvis du vælger ikke at bruge Ethernet, skal du forbedre din Wi-Fi ved at ændre routerens positionering eller købe en antenne for at øge trådløs dækning.

4.

Installer dit VoIP-program ' s opgraderinger. VoIP-servere opdateres lejlighedsvis for at rette fejl og producere bedre opkaldskvalitet. Naviger til din udbyderes websted for at installere den nyeste version.

5.

Vedligehold din computer. Gør mere RAM-hukommelse tilgængelig, og brug computersoftware, såsom diskoprydning og defragmentering , for at holde computeren i gang.

6.

Opgrader dit eksisterende udstyr. Du kan have en computer, der er for gammel til at arbejde så effektivt som nødvendigt, eller et headset, der ikke er god kvalitet. Hvis du bruger din VoIP med en telefon, overveje at købe en anden telefon med højere eller lavere frekvens, da dette kan påvirke din VoIP-opkaldskvalitet.

Tips og advarsler

< / p>
  • Hvis du ikke har købt din VoIP-tjeneste eller stadig er i en gratis prøveperiode, skal du se afsnittet Ressourcer for websteder, hvor du kan teste din ISP-forbindelse til VoIP-beredskab.
  • Voice over Internet Protocol, bedre kendt som VoIP, er et populært og ofte billigere alternativ til jordlinjetelefoner. VoIP fungerer via en computer og internetforbindelse og påvirkes derfor stærkt af computerens indstillinger og kvaliteten af ​​din internet-tjeneste. Mens landtelefoner næsten altid giver højere kvalitet og stabil telefontjeneste, kan du tage skridt til at øge ydeevne af din VoIP-tjeneste.