Hvordan flytter jeg e-mail fra en gammel computer til ny Comcast-tjeneste?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Konfigurer din nye Comcast-tjeneste med en Comcast-udbyder. Tal med en udbyder på telefonen for at starte din service. Forklar dem, at du har en gammel computer med e-mails, som du gerne vil overføre. Afhængigt af hvilken type e-mail-tjeneste du har med din gamle computer, kan du muligvis overføre dine e-mails, men internetudbyderen må muligvis gøre det for dig.

2. < / p>

Brug funktionen Comcast 'Import'. Log ind på din nye Comcast e-mail-konto og vælg 'Import' og derefter 'Importer e-mails. Du skal indtaste dine oplysninger fra din gamle e-mail-konto, f.eks. Din e-mail-adresse og dit kodeord. har indtastet disse oplysninger, har kontoen adgang til din gamle e-mail-konto.

3.

Videresend dine gamle beskeder til din nye adresse, en efter en, hvis din Udbyderen kan ikke flytte dem, og importfunktionen virker ikke med din særlige tjeneste. Klik på hver besked i din gamle konto, klik på 'Videresend' og videresend meddelelsen til din nye konto.

Når du ser på ny service til din e-mail, er en af ​​de vigtigste ting for dig at tænke på, hvordan du får dine e-mails til din nye konto. Med Comcast, hvis du flytter fra en gammel computer til en ny computer, med Comcast-service, kan Comcast hjælpe dig med at flytte dine e-mails også.