Sådan opsætes trådløst med mit Comcast kabelmodem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Træk kabelmodemets strømforsyning til.

2.

Tag stikket ud af Ethernet-kablet, der forbinder din computer med kabelmodemet fra computeren.

3.

Slut det Ethernet-kabel, du lige har taget af stikket fra din computer, til Ethernet-porten på din trådløse router, der er mærket 'WAN,' 'WLAN' eller 'Internet'. Den nøjagtige etiket på din router varierer fra producent til modemmodel, og der er kun en af ​​disse muligheder på din router.

4.

Tilslut kabelmodemet og trådløse routerens strømforsyninger og vent i to minutter.

5.

Tænd din computer og log ind på din brugerkonto.

6.

Klik på ikonet for trådløs netværksmodtagelse i nederste højre hjørne af computerskærmen.

7.

Vælg dit trådløse trådløse netværk fra listen og indtast det adgangskode. Standardnavnet på et trådløst netværk, der endnu ikke er oprettet, er normalt navnet på routerens producent. For eksempel skaber en trådløs router lavet af D-link en wirel ess-netværk, der hedder 'dlink'.

Tips og advarsler

  • Som standard er trådløse netværk ikke beskyttet af adgangskoder, så andre kan få adgang til dit netværk og muligvis få ved oplysninger på dine computere.
  • En Comcast-kabel Internetforbindelse er mere end hurtig nok til at dele blandt computere i dit hjem, men det er ubelejligt at køre Ethernet-kabler rundt om i huset til dem alle. Et trådløst netværk forbinder alle de trådløse computere i dit hjem til Internettet og hinanden. For adgang til internettet via det trådløse netværk skal routeren være forbundet til Comcast-kabelmodemet.