Sådan tilføjes en netværksprinter uden printerserver

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd for printeren og den computer, den er tilsluttet. Fra skrivebordet skal du klikke på 'Start', 'Kontrolpanel', 'Netværk og Internet' og 'Netværk og delingscenter.'

2.

Klik på 'Skift indstillinger for avanceret deling. ' Klik på pilen for 'Hjem eller Arbejde'. Klik på 'Tænd for fil og printerdeling', 'Sluk kodeordbeskyttet deling' og 'Gem ændringer'. Slå kun adgangskodebeskyttelse fra, hvis du bruger en hjemmecomputer, ikke en arbejdcomputer eller en tilsluttet et offentligt netværk.

3.

Klik på 'Start' og 'Enheder og printere .' Højreklik på printeren og vælg 'Printeregenskaber.'

4.

Klik på fanen 'Deling'. Marker afkrydsningsfeltet 'Del denne printer' og klik på 'OK'.

5.

Klik på 'Start', 'Enheder og printere' og 'Tilføj en printer' på en computer, som du vil have adgang til printeren fra. Klik på 'Tilføj et netværk, trådløs eller Bluetooth-printer.'

6.

Vælg printeren fra listen og klik på 'Næste'. Hvis printeren ikke findes, skal du klikke på 'Den printer, som jeg vil have', 'Søg efter en printer' og 'Næste'. Find navnet på den computer, printeren er knyttet til, og dobbeltklik på den for at finde printeren. manuelt.

7.

Klik på 'Næste' og 'Afslut.' Gentag de trin, der er taget på denne computer, på andre, som du vil bruge sammen med netværksprinteren.

8.

Sluk for eventuelle strømstyringsfunktioner, der kan få computeren til at lukke. Den computer, som printeren er tilsluttet, skal forblive tændt for at andre computere kan bruge printeren. Klik på 'Start', 'Kontrolpanel', 'System og sikkerhed' og 'Strømindstillinger.'

9.

Klik på 'Skift planindstillinger' og 'Skift avancerede strømindstillinger . 'Sørg for, at alle indstillinger er korrekte, fordi computeren forbliver konstant.

Tilføjelse af en netværksprinter uden en printerserver er en god ide, hvis du har en hjemmeprinter, og den computer, den er vedhæftet til, forbliver tændt hele tiden. Du kan konfigurere en netværksprinter ved hjælp af printerdelingsfunktionen indbygget i Windows-operativsystemet. Den computer, som printeren er tilsluttet til, fungerer som en printerserver.