Netværkspræstationsmåleværktøjer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Netværksydelse kan dramatisk forbedre eller forringe din evne til at arbejde eller spille på internettet eller netværket. Et hurtigere netværk betyder mere produktivitet. Langsom netværksydelse kan være en indikator for malware, virus eller trojanske heste. Der er en række gratis værktøjer til overvågning og test af net af netop denne grund.

JMeter

JMeter er et robust netværkstestværktøj, som kan simulere belastning på et netværk ved at placere belastninger på tværs af det. Det er i stand til at teste udførelsen af ​​enkle og mere komplekse netværk og både statiske og dynamiske netværk. For at downloade værktøjet skal du besøge det andet link i Ressourcer, som også indeholder en detaljeret beskrivelse af værktøjets anvendelser og egenskaber.

Soap-Stone

Soap-Stone er et netværksdiagnostisk værktøj, der kan kontrollere og overvåge udførelsen af ​​næsten enhver netværksforbindelse fra gigabit ethernet til et trådløst adgangspunkt. Soap-Stone er et kraftfuldt værktøj, men det er ikke så nemt at bruge som andre værktøjer. Det er gratis at downloade og bruge. Besøg det første link i Ressourcer.

Qcheck

Qcheck er et kraftfuldt test og vedligeholdelsesværktøj til netværksydelse, der er pakket i et letforståeligt og attraktivt format. Softwaren kan kontrollere effektiviteten af ​​en enkelt computer til computer-forbindelse eller et helt netværk. Det er gratis, men brugerne skal udfylde en formular før de downloades. For yderligere information eller download, besøg det tredje link i Ressourcer.