Sådan starter du en VoIP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Installer højhastigheds-internet i dit hjem. Tal med din nuværende internetudbyder for at finde ud af, om der er særlige kampagner i dit område. DSL-telefontjeneste kræver enten, at du har en fastnetjeneste, eller du kan få en DSL-tjeneste uden en fastnetelefon til et højere beløb. Kabel Internet har også højere hastigheder, der er konkurrencedygtige. Informer din nye internetudbyder om, at dit mål med at opnå højhastigheds internet er at etablere VoIP-service, så de kan anbefale den bedste hastighedspakke.

2.

Vælg en VoIP-udbyder. Hvis du vil bruge en fastnetelefon til at foretage opkald, så vælg en udbyder som Vonage eller Magicjack. Begge udbydere sender dig en adapter, der forbinder dit modem eller direkte til computeren. Din faste telefon forbinder til adapteren, hvor du kan foretage telefonopkald. Fortæl VoIP-udbyderen de steder og lande, du ofte ringer til for at bestemme den bedste plan. Hvis du vil have en softwarebaseret VoIP-udbyder, skal du bruge en udbyder som Skype. Skype tillader ikke dig at foretage nødopkald og anbefales ikke at erstatte din fastnetjeneste.

3.

Installer software leveret af din VoIP-udbyder.

4.

Køb en højkvalitets telefon til VoIP-service. Din nuværende fastnet telefon kan være fint. Du kan også købe en IP-telefon, der forbinder direkte til dit modem. Din VoIP vil også have foreslået telefoner, du kan købe, der fungerer bedst med deres system.

VoIP (Voice Over Internet Protocol) sender din stemme over internettet enten til en anden brugers computer, fastnet eller mobiltelefon. Kvaliteten af ​​din internetudbyder bestemmer kvaliteten af ​​dine telefonopkald til dine modtagere. DSL eller DSL med høj hastighed kabel Internet er nødvendigt for at kunne oprette VoIP-tjenesten. Dial-up-brugere kan ikke oprette VoIP-service, fordi det ikke er muligt at foretage en konsekvent telefonsamtale på grund af hastigheden af ​​opkaldet. Dit budget og de kaldende funktioner, du er interesseret i, vil hjælpe med at bestemme den bedste udbyder for dig og din familie.