Sådan tilføjes Yahoo Mail til Outlook 2007

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sørg for, at der findes en aktiv internetforbindelse. Opgrader hvis du bruger Yahoo! Mail Classic til Yahoo! Mail Plus for at bruge Microsofts Outlook 2007 e-mail-klient programsoftware. I 2010 abonnementservice er tilgængelig for $19,99 om året for at kunne bruge alle Outlook 2007-funktioner med Yahoo! Mail Plus-tjenesten.

2 .

Indsaml Yahoo! Mail Plus-kontooplysninger. Nødvendige oplysninger om input inkluderer det fulde navn på kontoen samt det unikke brugernavn, brugerens specifikke fulde emailadresse, f.eks. brugernavn @ yahoo. com og e-mail-adgangskoden. Informationsindgangen 'Indgående postserver' vil være 'plus.pop.mail.yahoo.com' og 'Indgående postserver' -informationsindgangen bliver 'plus.smtp.mail.yahoo.com.'

3.

Åbn Outlook 2007 e-mail-klientprogrammet på skrivebordet. Vælg 'Værktøjer' i rullemenuen i øverste venstre hjørne og vælg derefter 'Kontoindstillinger' med et enkelt højreklik. Under fanen 'Email' på skærmbilledet 'Kontoindstillinger' skal du højreklikke på knappen 'Ny' for at nå skærmen 'Tilføj ny e-mail-konto'.

4.

Bypass 'Automatisk kontoopsætning' ved at placere et afkrydsningsfelt i boksen nederst på skærmbilledet 'Tilføj ny e-mail-konto', der giver mulighed for manuel konfiguration af serverindstillinger og yderligere servertyper. Dette giver brugeren mulighed for at vælge og konfigurere den specifikke POP-e-mail-servicetype, der er nødvendig for Outlook 2007 at kommunikere med Yahoo! Mail Plus internet e-mail-server. Højreklik på 'Næste'.

Vælg 'Internet Email (POP)' på skærmbilledet 'Vælg e-mail-service', som nu har dukket op og højreklik på 'Næste .' Dette åbner skærmbilledet 'Internet Email Settings', som giver brugeren mulighed for at indtaste den specifikke bruger, server og log-on information, der er nødvendig. Indtast al information, der er indsamlet i trin 2, på passende områder, og sørg for, når du indtaster brugernavnoplysninger, at kun e-mail-brugernavnoplysningerne bruges, og afslutter '@ yahoo.com.' Lad feltet 'Secure Password Authentication' ikke være markeret og højreklik på 'Flere indstillinger.'

6.

Højreklik på fanen 'Outgoing Server' på 'Internet Email Settings 'skærm og vælg den udgående server (SMTP) for at kræve godkendelse for den bedste e-mail-sikkerhed og ydeevne. Højreklik på 'OK' og derefter højreklik på 'Næste'. Hvis opsætningen har været vellykket på dette tidspunkt, vises en 'Tillykke' -skærm. Højreklik på 'Afslut' for at fuldføre opsætningen.

7.

Kontrollér, at din nye e-mail-konfiguration fungerer korrekt ved at sende en test-e-mail til dig selv. Test-e-mailen kan tage et øjeblik at komme fra server til server og tilbage til Outlook 2007. Gentag processen, hvis den ikke fungerer korrekt for at sikre, at alle oplysninger staves korrekt og er følsom, indtil Outlook 2007-e-mail-klienten kan modtage og sende brugeren ' s e-mail med Yahoo! Mail Plus.

Tips og advarsler

  • Hvis portnummeret for indkommende server (POP3) eller SMTP-portens udgående server skal ændres Se på siden 'Internet Email Settings' under fanen 'Advanced'. Disse automatisk tildelte numre skal til tider indlæses manuelt for at matche de aktuelle portnumre, som Yahoo! bruger.
  • Microsoft Outlook 2007 giver den enkelte e-mail-bruger en e-mail-bruger en effektiv e-mail-klient til at organisere, sende og modtage e-mail via en kompatibel internet-e-mail-udbyder. Yahoo! Mail Plus er en respekteret og brugervenlig internet-e-mail-server, som opsætter og interagerer med Outlook 2007 i nogle få nemme trin for korrekt konfiguration af POP og SMTP-indstillinger.