Sådan afinstalleres Pure Networks Platform

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn 'Kontrolpanel' for at få adgang til afinstalleringsværktøjet. Klik på 'Start' og vælg 'Kontrolpanel.' For at få adgang til afinstalleringen i Windows XP skal du dobbeltklikke på 'Tilføj eller fjern programmer'. For Vista skal du klikke på 'Programmer' og derefter 'Programmer og funktioner.' For Windows 7 skal du klikke på 'Afinstaller et program' under 'Programmer'.

2.

Rul gennem listen over installerede programmer og klik på filnavnet 'Pure Networks Platform'. Klik på 'Uninstall' eller 'Change / Remove' for at åbne installationsguiden.

3.

Indtast administratoroplysninger, hvis du bliver bedt om det. Følg vejledningen på skærmen i afinstallationsguiden for at afslutte afinstallationsprocessen. Når det er færdigt, skal du genstarte din computer for at fjerne programmet helt.

Tips og advarsler

  • Hvis du har en nyere version af softwaren, kan se det opført som 'Network Magic' på afinstallationsmenuen.
  • Pure Networks Platforms giver værktøjer til udvikling, installation og konfiguration af både hardware og software applikationer. Disse platforme giver hardware- og softwareudviklere mulighed for at skabe en venlig opsætning og supportoplevelse for de mennesker, der bruger deres produkter. Du kan fjerne Pure Networks Platform fra din Windows-computer med afinstalleringsværktøjet, der findes i Kontrolpanel. Du kan afslutte afinstallationsprocessen i et par trin med kun en rudimentær viden om Windows computersystemer.