Sådan tænder du en AT u0026 T trådløs router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Routerkonfigurationsindstillinger

1.

Log ind på din routerens administrative panel. Indtast routers IP-adresse i din webbrowser, og klik på søgeknappen. Indtast dit brugernavn og kodeord og klik på 'Send'.

2.

Klik på 'Trådløse indstillinger' eller et lignende link. Find muligheden for at aktivere eller deaktivere trådløs.

3.

Klik på linket eller radioknappen for at aktivere trådløs. Klik på knappen 'OK' for at gemme dine ændringer.

Installation af strømforsyningen

1.

Sæt strømforsyningsstikket i AC / DC-åbningen på routeren. Jacken skal glide let ind i åbningen på bagsiden eller på siden af ​​routeren.

2.

Skub stikket på strømforsyningen i nærmeste stikkontakt.

3.

Tryk på tænd / sluk-knappen til 'On' -positionen på routeren. Alternativt kan routeren simpelthen behøve en strømforsyning til at aktivere strøm.

4.

Bekræft, at strømmen er tændt. Søg efter 'Power' -lampen placeret langs routerens forside. Hvis lyset er grønt, modtager roeren strøm.

AT u0026 T leverer telekommunikation og trådløse tjenester til kunder over hele verden, ifølge selskabets hjemmeside. På en gennemsnitlig arbejdsdag bærer selskabet 18,7 petabytes til sine kunder. Som følge heraf tilbyder AT u0026 T en modemserie og routere fra flere forskellige producenter for at understøtte dataoverførsel. Westell, Motorola og Gateway leverer AT u0026 T med routere, som hver har forskellige metoder til at drive deres enheder. Hver enhed kræver en strømkilde, og nogle trådløse trådløse routere tilbyder et trådløst forbindelsesværktøj indenfor ledelseskonsollen.