Sådan hentes et privat trådløst netværk med en D-Link Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut dit modem til din D-Link trådløse router med et Ethernet-kabel. Sæt Ethernet-kablet i modemet, som du normalt ville, men i stedet for at tilslutte den anden ende direkte til din computer, skal du sætte den i 'Internet' -porten på din router.

2.

p> Brug et andet Ethernet-kabel til midlertidigt at forbinde en computer til en af ​​'LAN' -portene på den trådløse router.

3.

Åbn et webbrowservindue og naviger til trådløse routers opsætningsside. For D-Link routere skal du indtaste '192.168.0.1' i adresselinjen. Hvis du bliver bedt om et brugernavn og adgangskode, skal du indtaste 'admin' som brugernavn og lade feltet med adgangskode være tomt.

4.

Klik på fanen 'Trådløse indstillinger' og noter dit netværksnavn, også kendt som SSID. Du kan ændre dette til det, du vil have eller lade det være standard.

5.

Vælg en sikkerhedstilstand i boksen 'Trådløs sikkerhedstilstand'. Det anbefales at sætte det på 'WPA2', som er mere sikkert end WEP standard.

6.

Indtast en sikker adgangskode til netværket. Sætning af din SSID og adgangskode sikrer, at kun personer, som du giver adgangskoden til, har adgang til dit netværk.

7.

Gem dine indstillinger og afslut vinduet. Træk Ethernet-kablet ud af din computer og log ind på dit trådløse netværk ved hjælp af SSID- og WPA2-sikkerhedskoden på en trådløs computer inden for rækkevidde.

Du kan oprette et trådløst netværk ved at tilslutte en D-Link-router til dit internetmodem, hvilket giver dig adgang til internettet i hvert værelse i dit hus uden at bruge flere modemer. Når du tilslutter flere computere til det samme netværk, kan du dele internetforbindelsen og nemt få adgang til filer fra enhver computer på netværket. Når du opretter et trådløst netværk, er det vigtigt at gøre det privat for at forhindre uautoriserede computere i at få adgang til det og se filer, der er delt på dit netværk.