Sådan monteres et USB-modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut modemet til internetkilden. De fleste modemmer bruger en koaksialkabelforbindelse til at bringe internettet ind i huset. Dette er det samme kabel, der bruges til at bringe kabel-tv i dit hus også. Stram skruen på koaksialkablet til stikket på dit modem.

2.

Tilslut USB-kablet mellem modemet og din computer. Tag den ene ende af USB-kablet og tilslut det til dit modem. Brug derefter den anden ende til at oprette forbindelse til din computers USB-port.

3.

Konfigurer dit internet i din computer. Brug systemindstillingerne eller internetindstillingerne på din computer konfigurere din internetforbindelse. Hvis du gør det, informeres din computer om, hvor den vil modtage en internetforbindelse, i dette tilfælde USB-porten og hvilken type modem du bruger.

Opsætning af et modem til internetbrug kan indebære en række problemer. På grund af dette er der forskellige måder, hvorpå modemer er oprettet til internetbrug. En af måder, hvorpå modemer er monteret, er at forbinde modemet til din computer ved hjælp af en USB-port. Montering af et modem til internetbrug ved hjælp af en USB-port kan virke kompliceret, men efter nogle få nemme trin kan du få modemet til at oprette en USB-forbindelse på få minutter.