Sådan opsættes en trådløs DSL-router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut din DSL-routerens netledning til ethvert stikkontakt.

2.

Slut den ene ende af en telefonlinje til telefonport på bagsiden af ​​den trådløse DSL-router. Slut den anden ende af telefonlinjen til telefonstikket i væggen.

3.

Kontakt din DSL-udbyder for sikkerheden nøgle du 'skal login til netværket. Ofte er dette oprettet som dit telefonnummer. Du kan ændre denne sikkerhedsnøgle senere, hvis du ønsker at åbne en browser, indtaste IP-adressen - som regel findes på routeren eller på emballagen - af routeren i webadresselinjen og finde de trådløse sikkerhedsfaner. Du kan også ændre navnet på dit netværk i disse indstillinger.

4.

Klik på 'Start' -menuen på computerens systembakke. Klik på 'Kontrolpanel', 'Netværk og Internet', 'Netværk og delingscenter', 'Opsætning af forbindelse eller netværk' og 'Opret forbindelse til internettet'. I ældre versioner af Windows kan du bruge 'Network Connection Wizard' i 'Control Panel'.

5.

Klik på ikonet på systembakken for trådløst internet. Det ligner en computer med lydbølger der kommer ud af det. Vælg dit netværk og klik på 'Connect'. Skriv den sikkerhedsnøgle, du har fået af din DSL-udbyder, og klik på 'OK'.

Tips og advarsler

  • DSL-udbydere installerer nogle gange portreplikatorer på din væg telefon jack. Disse er i det væsentlige splittere til porten, så du kan forbinde flere telefonledninger til samme jack. En port er normalt 'filtreret' til traditionel telefonbrug, hvilket betyder, at DSL-datasignalet fjernes fra telefonlinjen, så du ikke har interferens på opkald. Den anden er 'ufiltreret' til brug sammen med den trådløse DSL-router. Sørg for at spørge, hvilken port der er, hvis de installerer en replikator, der ikke er mærket.
  • Når du opretter et trådløst netværk, kan du vælge at få internet enten via et kabel- eller telefonselskab. Den sidstnævnte type internetforbindelse er kendt som en digital abonnentlinje eller DSL. Inden for DSL kan du bruge trådløse DSL routere. Disse enheder kombinerer funktionaliteten af ​​et traditionelt modem og en router, så du kan oprette forbindelse til internettet trådløst via din telefonlinje. Processen med at oprette et netværk med en trådløs DSL-router ligner processen med at oprette et netværk med kabel.