Sådan tilsluttes en bærbar til et trådløst modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd for dit trådløse modem, og læg din bærbare computer i nærheden af ​​modemet.

2.

Tryk på knappen 'Start' på din desktop og vælg derefter 'Connect To' fra de tilgængelige indstillinger for at starte en liste over de tilgængelige trådløse netværk omkring din computer. Hvis 'Connect To' ikke er en mulighed for dig, skal du vælge 'Control Panel' og derefter 'Network and Internet Connections' eller 'Network and Sharing Center' efterfulgt af 'Network Connections' for at starte den samme menu.

< p> 3.

Vælg dit trådløse modem fra listen over enheder på skærmen, og klik derefter på 'Connect' nederst i vinduet. I nogle versioner af Windows skal du klikke på fanen 'Trådløse netværk' for at starte en liste over tilgængelige netværk.

4.

Indtast sikkerhedsnøglen i din computer når du bliver bedt om det. Hvis du har angivet et kodeord på dit trådløse modem, beder computeren dig om at indtaste dette kodeord for at fuldføre forbindelsen. Hvis du ikke har et kodeord valgt på dit trådløse modem, vil din computer automatisk oprette forbindelse til modemet.

Trådløse modemmer kan give dig mulighed for at oprette et Wi-Fi-netværk eller hotspot, hvor som helst, uden at du fysisk skal forbinde din computer til et modem. Trådløse modemmer er særligt nyttige med bærbare computere, så du kan bevæge dig frit i dit hjem eller kontor, mens du stadig kan opretholde din internetforbindelse og surfe på internettet. Hvis du for nylig har købt et trådløst modem, kan du tilslutte din bærbare computer til enheden på få minutter.