Sådan bruger du computer som router til Xbox

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Aktivér trådløs deling

1.

Klik på knappen 'Start' i Windows.

2.

Klik på 'Control

Klik på 'Netværk og Internet' for at begynde at lokalisere forbindelsen.

4.

p> Klik på 'Netværksdeling Center'.

5.

Klik på 'Administrer netværksforbindelser' for at indtaste det område, hvor dine netværksforbindelser styres.

6 .

Højreklik på din trådløse forbindelse. Navnet på forbindelsen vil variere afhængigt af dit kort og din computer.

7.

Klik på fanen 'Deling' og vælg 'Tillad andre netværksbrugere at oprette forbindelse via denne computer' s internetforbindelse. '

8.

Klik på' OK 'og luk alle vinduerne.

9.

Genstart din computer .

Tilslutning af Xbox eller Xbox 360

1.

Slut den ene ende af et crossover-kabel til Xbox eller Xbox 360. Et crossover-kabel er et kabel der tillader direkte forbindelse mellem to standard computernetværksporte.

2.

Slut den anden ende af kablet til din computers Ethernet-port.

3 .

Tænd for computeren. Tillad det at starte og stabilisere. Nogle computere tager flere minutter.

4.

Tænd Xbox eller Xbox 360, når computeren er i gang. Windows skal levere alle nødvendige indstillinger til Xbox eller Xbox 360.

Tips og advarsler

  • Et alternativ til et crossover-kabel er to netværksledninger forbundet med en netværksknap eller netværksknap.
  • Krydskabler ser ud som de almindelige kabler. Hvis du køber en, kan du overveje at placere et stykke tape i den ene ende for at indikere, at det er et crossover-kabel.
  • Hvis Xbox ikke kan oprette forbindelse til internettet, skal du kontrollere, at ICS er tændt for Den trådløse forbindelse. En almindelig fejl er at slå deling på til computerens ledningsforbindelse (forbindelsen til Xbox). Den trådløse forbindelse skal deles for at broere computerens kablede og trådløse forbindelse.
  • En Xbox eller Xbox 360 kræver en netværksforbindelse til Xbox Live-spil på internettet. Xbox Live giver spillere mulighed for at deltage i kompatible spil enten i samarbejdsmodus eller som modstandere. Den nemmeste måde at forbinde Xbox og Xbox 360 med på internettet er at køre et kabel fra dit spil til din router. Men det er ikke praktisk i nogle hjem. Selvom du kan købe en trådløs adapter, bruger den billigste måde at opnå trådløs Xbox eller Xbox 360 adgang til en bærbar computer med en trådløs forbindelse som en router.