Sådan deaktiveres printerdeling

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Windows

1.

Klik på 'Start' og derefter 'Kontrolpanel.' Klik på linket 'Vis enheder og printere' under overskriften 'Hardware og lyd', hvis du bruger Windows 7.



Hvis du bruger Windows Vista, skal du klikke på 'Start', ' Kontrolpanel, 'og derefter' Printere. '

Hvis du bruger Windows XP, skal du klikke på 'Start', 'Kontrolpanel' og derefter 'Printere og faxe.'

2.

Højreklik på din printers ikon, som skal vises som en hånd, der holder en printer. Hånden repræsenterer en delt printer. Vælg 'Deling'.

3.

Klik på 'Deling' Klik på cirklen ved siden af ​​'Ikke delt.'

4.

Klik på 'Anvend', efterfulgt af 'OK'.

Mac

1.

Klik på Apple-ikonet øverst til venstre på skærmen. Vælg 'Systemindstillinger.'

2.

Klik 'Deling' under overskriften 'Internet u0026 amp; Netværk.

3.

Klik på afkrydsningsfeltet ud for 'Printerdeling' under overskriften 'Tjenester' for at fjerne markeringen og deaktiver printerdeling.

< p> 4.

Klik på den røde cirkel øverst til venstre i dialogboksen 'Deling' for at færdiggøre ændringen.

Tips og advarsler

  • Når printerdeling er slukket, vil brugere, der forsøger at få adgang til din printer, få en fejl, når de forsøger at sende et dokument til din printer.
  • Både Windows og Mac-operativsystemer giver dig mulighed for at styre og dele filer og enheder med brugere på et hjem eller virksomhedens computernetværk. Operativsystemerne giver dig også mulighed for at dele computerens printer med andre brugere netværk. En bruger kan udskrive dokumenter på din printer, som om enheden var ved siden af ​​sin computer. Hvis du ikke længere vil dele din printer med andre eller brugere, der har har misbruget funktionen, kan du deaktivere deling af enheden, den er ikke tilgængelig på dit hjem eller firmanetværk.