Sådan uploades store filer hurtigt

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til en filkomprimeringssoftwarewebsted. Dette omfatter 7-Zip og IZArc. Klik på linket 'Download' for at begynde at downloade programmet. Du vil bruge dette program til at komprimere de store filer i mindre og mere håndterbare størrelser.

2.

Installer programmet. Klik på 'Afslut' ved afslutningen af ​​installationen. Genstart computeren, når du er færdig.

3.

Find de filer, du vil uploade. Højreklik på hver fil og fremhæv filkomprimeringsprogrammet fra menuen. Vælg 'Tilføj til arkiv' -filen. Fortsæt med at klikke på 'Tilføj' for at komprimere filen.

4.

Gentag og komprimér resten af ​​dine store filer. Opret en ny mappe og gem disse filer for bedre organisation.

5.

Upload filerne. Gå til hjemmesiden, du vil uploade filerne til. Klik på 'Gennemse' knappen og søg efter zip-filerne. Klik på hver fil, mens du trykker på 'Ctrl' -knappen for at vælge mere end en. Vælg 'Upload'.

Tips og advarsler

  • Selvom freeware zip-programmer har flere muligheder, kan enhver Windows-bruger højreklikke på en fil og vælge 'Send' til 'og' komprimeret zip mappe 'for at komprimere filer også.
  • Uanset om du uploader filer på en hjemmeside eller skaber en vedhæftet fil, er det nødvendigt at uploade de fleste filer i den hurtigste tid. En måde at gøre dette på er at komprimere filerne i meget mindre størrelser. Dette sparer ikke kun tid til upload, men det kan også spare plads på din harddisk. Denne proces tager lidt tid, og al den nødvendige software er gratis.