Hvordan blokerer jeg Skype i en Windows ISA 2000 Server?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og klik på 'Alle programmer'. Klik på 'Administrative værktøjer', og klik derefter på genvejstasten 'ISA Management' for at åbne din ISA-serverkonsol.

2.

Klik på plustegnet ved siden af ​​ikonet 'Servere og arrayer' for at udvide en liste over muligheder. Klik på ikonet mærket 'Client Configuration.' Dobbeltklik på Firewall-klient for at åbne et nyt konfigurationsvindue i listen over muligheder i detaljerne.

3.

Klik på 'Programindstillinger' øverst på vinduet. Klik på 'Skype' -programmet på listen over programmer. Klik på 'OK' for at gemme dine indstillinger.

Tips og advarsler

  • Det tager flere timer for konfigurationerne at befolke på tværs af et stort netværk. De nye firewall-indstillinger træder i kraft næste gang brugeren forsøger at oprette forbindelse til ISA 2000-serveren, men andre brugere vil ikke se opdateringen i flere timer, når du har ændret konfigurationerne.
  • Internet Security and Acceleration (ISA) servere giver Microsoft-netværksadministratorer mulighed for at kontrollere internetbrug. Netværksadministratoren kan blokere websites, applikationer og endda begrænse den tid en bruger har adgang til internettet. Skype er en chat og messaging software, som du måske vil blokere for brugere på netværket. Når du blokerer Skype på ISA 2000-serveren, kan brugerne ikke oprette forbindelse fra den installerede software.