Sådan blokeres min IP-adresse gratis

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din browser og indtast webadressen til en web-baseret proxy som Hide My Ass eller Proxify (se Resources). Hide My Ass giver også en liste over gratis proxyer på sit websted (se Resources).

2.

I adresselinjen på proxy-siden skal du indtaste webadressen på webstedet, du ønsker at besøge.

3.

Gennemse normalt på denne hjemmeside, men vær tålmodig; ved hjælp af proxyen betyder alt, at det bliver langsommere at indlæse.

4.

Køb en proxyserver, der kræver installation på din computer, hvis du virkelig vil dække dine online spor. Der er mange tilgængelige online, som Hide My IP og Hide My Ass Pro VPN-tjenesten (se Ressourcer). Begge vil kryptere din internetforbindelse og vil fungere automatisk med alle programmer, der har adgang til internettet, herunder e-mail, Skype og AIM.

Med væksten i internettet er mængden af ​​oplysninger om dig til resten af ​​verden også vokset. Din computers IP-adresse identificerer dig til resten af ​​cyberworlden og kan bruges til at spore hvilke websteder du har besøgt. Det er ikke underligt, at mange mennesker vil skjule deres IP-adresse, når de surfer på internettet eller bruger applikationer, der har adgang til internettet. Det er nemt at blokere din IP-adresse, enten med et downloadbart program eller en webbaseret proxy.