Sådan bruges Secure FTP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå ind i fanen Egenskaber eller Indstillinger for dit FTP-websted og sørg for, at brugere kun kan få adgang til godkendte konti. Uden at begrænse adgangen til dit FTP-websted er der en chance for, at uautoriserede brugere kan sende illegale eller farlige filer over dit websted.

2.

Begræns antallet af timer, som brugerne kan Log på dit FTP-websted. Hvis du bruger FTP for erhvervslivet, overveje at gøre webstedet kun tilgængeligt under generelle arbejdstimer. Dette giver dig mulighed for at lukke webstedet i perioder, så FTP-aktivitet finder kun sted, når det er nødvendigt.

3.

Angiv kun de IP-adresser, der skal have adgang til FTP-stedet i dine sikkerhedsindstillinger. Ved at gøre det kan kun brugere med computere, der har fået adgang, få adgang til webstedet.

4.

Tænd loggningsfunktionen på dit FTP-websted for at overvåge og regulere dens aktivitet. Ved at holde styr på webstedets brug kan eventuelle sikkerhedstrusler spores tilbage til brugeren på det tidspunkt eller enhver misbrug, der kan have medført truslen.

5.

Reguler mængden af ​​data en bruger kan overføre til enhver tid afhængigt af hendes overførselsbehov. Hvis en medarbejder kun skal sende tekstbehandlingsfiler, behøver hun ikke have ubegrænset overførselskapacitet.

6. < / p>

Kræv stærke adgangskoder til brugere af FTP-websteder. Enforcing antallet af store bogstaver, tal eller lighed med kontooplysninger betyder, at brugerne skal udpege et bestemt og sikrere kodeord.

7.

Begræns det antal gange en bruger kan gætte hendes adgangskode, før hun er låst ud af FTP-webstedet. Hvis du gør det, betyder det, at farlige robotter forsøger at gætte adgangskoder er begrænset, før de med held kan gøre skade. Angiv en person med ansvar for IT for en autoriseret bruger at kontakte, hvis hun tilfældigvis er låst på grund af at glemme sit password.

FTP står for 'File Transfer Protocol.' Denne standardprotokol giver brugerne mulighed for at overføre filer via et TCP / IP-netværk, som f.eks. Internettet, hvorved problemer, der opstår mellem afsenderens og modtagerens forskellige værter, undgås. Hvis en fil sendes over en ikke-sikker FTP, sender afsenderen løber risikoen for at få hans information hacket eller opsnappet, men der er et par måder til bedre at sikre filoverførsler.