Sådan finder du en blacklisted IP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug din internetbrowser til at finde oplysninger om søgemaskiner, såsom Google.com, Yahoo.com, Bing.com osv. Skriv søgemaskinens domæne i adresselinjen i din browser og tryk på 'Enter' -tasten på tastaturet på din computer. Når søgemaskinens webside er indlæst i din browser, skal du foretage en søgning efter IP blacklist-websteder.

2.

p> Skriv sætningen 'blacklist IP check' eller 'blacklist IP checker' i søgefeltet og tryk på 'Enter' tasten. Sørg for at du indeholder de dobbelte citater omkring hver sætning. Brug af dobbelt citater før og efter en sætning instruerer søgemaskine til at slå ordene op i samme rækkefølge som du skrev dem i stedet for at søge efter hvert ord individuelt, hvilket vil hjælpe med at indsnævre dine søgeresultater.

3.

Anmeldelse søgemaskinen resulterer i webside. Klik på en eller flere af de hyperlinks, der vil lede dig til et websted, som du kan bruge til at tjekke for en sortlistet IP-adresse. For eksempel, WhatIsMyIPAddress.com wil Jeg lader dig kontrollere en IP-adresse for at se, om den er blevet sortlistet af flere DNS-spamfiltre.

4.

Indtast domænenavnet eller IP-adressen i søgefeltet, og klik derefter på 'Sortlistekontrol' boksen eller tryk på 'Enter' -tasten. Tjek over den sortlistede IP-liste for at se, om den IP-adresse, du tidligere indtastede, er angivet på websiden. Hvis IP-adressen er angivet, skal du skrive ned alle oplysninger vedrørende adressen og gemme den til senere brug. Hvis du ikke kender den numeriske IP-adresse på et websites domænenavn, kan du konvertere det ved at bruge tjenester som Whois.sc og Domaintoip.com til at finde op og finde den numeriske IP-adresse for et aktivt domæne navn på internettet.

5.

Søg efter flere IP-blacklists ved hjælp af IP blacklist checker-tjenester, der lister IP-adresser og domænenavne på tværs af flere blacklists på samme tid. For eksempel giver MXToolbox.com og Blacklistalert.org denne type tjeneste. Du behøver ikke at søge individuelle IP blacklist checker websites en ad gangen for at finde ud af om en IP-adresse er blevet blacklisted.

Hvis du vil vide, om en IP-adresse (Internet Protocol) er blevet sortlistet, kan du surfe på internettet til websteder, der har IP Blacklist-checkers. IP-sortlisterne er samlet oversigter over IP-adresser, e-mailadresser og domænenavne, som du kan bruge til at identificere spam. Nogle sortlister giver oplysninger, som f.eks. Trusselscores, der hjælper med at identificere blacklisted IP-adresser, der er mistænkelige, høstes, kommentere spammere eller involveret i en kombination af ondsindet aktivitet.