Sådan opretter du et Linksys Wireless Modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut den ene ende af din Ethernet-kabel, der følger med dit modem, til Ethernet-porten bag på dit trådløse modem, der er mærket 'Internet', og sæt den anden ende af Ethernet-kablet i bagsiden af ​​din computers tilgængelige Ethernet-port.

2.

Tilslut et kabelledning på bagsiden af ​​dit Linksys-modem, mens du sætter den anden ende af ledningen i det nærmeste kabel udtag, hvis du bruger et Linksys kabelmodem. Slut den ene ende af en telefonledning på bagsiden af ​​et Linksys trådløst modem og den anden ende af telefonledningen til din nærmeste telefonstikkontakt, hvis du bruger et DSL Linksys-modem.

p> 3.

Slut Linksys-modemet til dit nærmeste stikkontakt.

4.

Klik på din computers startmenu og få adgang til kontrolpanelet . Find og klik på 'Netværk og Internet', navigere til 'Netværk og deling', klik på 'Opret en ny forbindelse' og klik på 'Opret forbindelse til internettet.'

5.

Klik på 'Linksys.' Din computer vil liste alle tilgængelige trådløse eller kablede modemer i det område, der kan oprette forbindelse til internettet. Hvis dette er en ny forbindelse, vil din computer bede dig om at oprette en adgangskode til dette nye netværk. Oprettelse af en unik adgangskode beskytter dig mod uautoriserede brugere, der har adgang til din internetforbindelse.

6.

Åbn din webbrowser og få adgang til et websted for at bekræfte forbindelse.

Dit Linksys trådløse modem skal være korrekt konfigureret, så computere i dit hus kan modtage det trådløse signal, det sender. Det meste af opsætningen kan ske uden at skulle kontakte din internetudbyder for at få hjælp. Kontakt din internetudbyder, før du tilslutter dit Linksys trådløse modem for at sikre, at din internettjeneste er oprettet. Dit Linksys-modem har alt det udstyr, du skal bruge til at oprette forbindelse til internettet.