Sådan deler du printere på et trådløst netværk i Vista

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start', og klik derefter på 'Kontrolpanel', derefter 'Netværk og Internet' og derefter 'Netværks- og delingscenter' på den computer, som printeren er tilsluttet. < /p>

2.

Klik på den nedadgående pil ved siden af ​​'Printerdeling', og klik derefter på 'Tænd printerdeling.'

3.

< p> Klik på 'Apply' for at anvende ændringerne. Denne printer vil nu blive delt på tværs af det trådløse hjemmenetværk.

4.

Klik nedad ved siden af ​​'Passordbeskyttet deling' og afgøre, om du vil beskytte din printer. Hvis 'Passordbeskyttet deling' er indstillet til 'Ja', skal du bruge et brugernavn og adgangskode, når du åbner printeren. Enhver med en login-konto til den tilsluttende printer ville så kunne bruge printeren. Hvis indstillingen er indstillet til 'Nej', kan enhver bruge printeren uden at skulle indtaste et kodeord.

5.

Klik på 'Anvend' for at færdiggøre indstillingerne for adgangskodebeskyttelse. til printeren. Du har nu oprettet en printer på dit trådløse hjem Windows Vista-netværk.

Popularisering af hjemmenetværk i 2000'erne betyder, at du kan dele filer, mapper og periferiudstyr i hjemmet uden at være direkte forbundet til enheden. Hvis en af ​​dine computere har en printer, der er knyttet til den, kan du dele den printer med alle brugere på dit hjemmenetværk. Enhver computer, der er tilsluttet netværket, kablet eller trådløst, kan få adgang til printeren, så længe tilslutningscomputeren og printeren er tændt.