Sådan fjerner du gratis offentlig WiFi

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tryk på ikonet 'Indstillinger' på den trådløse web-enhed. Klik på fanen 'Generelt' i venstre side af vinduet, der vises. Vælg fanen 'Wi-Fi' på højre side af vinduet. Klik på knappen 'Netværk' under fanen 'Wi-Fi' for at gå til et nyt vindue. Vælg det offentlige Wi-Fi-netværkets navn fra listen i vinduet for at gå til et nyt vindue. Klik på knappen 'Glem dette netværk' øverst i vinduet. Klik på knappen 'Slet' på bekræftelses pop- op, der vises over vinduet. Naviger tilbage til startmenuen på den trådløse web-enhed.

2.

Vælg ikonet 'Indstillinger' fra mobiltelefonens hovedmenu; tryk på ikonet, hvis du bruger en berøringsskærm eller klik på den ved hjælp af retningstastaturet og tryk på knappen 'Enter' på tastaturet. Vælg fanen 'General' eller 'Main' i vinduet, der ser ud til at gå til et nyt vindue. Vælg 'Netværk' eller 'Netværksindstillinger' knappen for at gå til et nyt vindue. Vælg 'Wi-Fi' eller Wi-Fi-indstillinger '-knappen nederst i vinduet for at gå til et nyt vindue. Aktivér knappen' Spørg til at deltage 'nederst i vinduet. Vælg det offentlige Wi-Fi-netværk s navn fra listen over valg fremlagt i den øverste del af vinduet. Vælg knappen 'Glem dette netværk' øverst i det nye vindue, der vises. Klik på knappen 'Slet' på bekræftelsesmenuen, der vises over vinduet. Naviger tilbage til mobiltelefonens startmenu.

3.

Vælg 'Netværksindstillinger' på Mac laptop ved at gå til 'Apple-ikonet øverst på skærmen , vælg 'Systemindstillinger' i menuen, og klik på 'Netværk' under 'Internet u0026 amp; Trådløs '-fanen på den nye skærm, der vises. Vælg' Lufthavn 'i venstre side af vinduet. Luk vinduet ved at klikke på den røde knap i øverste venstre hjørne. Klik på ikonet' Trådløst 'øverst til højre på siden Vælg navnet på det offentlige Wi-Fi-netværk i rullemenuen. Klik på 'Åbn internetforbindelse' nederst i rullemenuen. Højreklik på navnet på det offentlige Wi-Fi-netværk i vinduet. der vises. Vælg 'Slet' i pop op-menuen. Luk vinduet ved at klikke på den røde knap øverst i venstre hjørne.

4.

Gå til 'Start, '' Tilslut til 'eller' Opret forbindelse til et netværk '-vinduet på en bærbar pc. Vælg det offentlige Wi-Fi-netværk fra listen over valg, der vises i midten af ​​kolonnen i vinduet, der vises. Højreklik på den offentlige Wi- Fi-netværk. Vælg 'Slet' i pop op-menuen. Klik på 'Slet' i det bekræftelsesvindue, der vises. Luk vinduet på skærmen ved at klikke på den røde 'X' øverst til højre.

Tips og advarsler

  • Angiv aldrig adgangskode-, sikkerheds- eller kreditkortoplysninger, når du tilmelder dig en gratis offentlig Wi-Fi-lokalitet.
  • Offentlige Wi-Fi-steder skimp på beskyttende sikkerhed for dem, der bruger det, da det ville gøre det vanskeligere at få adgang til Wi-Fi. Du kan fjerne en gratis Wi-Fi-placering fra listen over valg, der præsenteres på din trådløse enhed, hvilket gør det umuligt at ved et uheld eller med vilje vælge at bruge det. Proceduren er ens, hvis den er lidt anderledes afhængigt af de mest almindelige trådløse enheder, der kunne få adgang til en offentlig Wi-Fi-lokalitet, f.eks. En bærbar computer, mobiltelefon eller trådløs webenhed som en iPad.