Sådan har du internet uden hjemmetelefon

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Ring til internetkabelfirmaet og opret en konto og tid til at installere kabelinternet i dit hjem. Forklar, om du har eksisterende afsætningsmuligheder, eller hvis firmaet skal udstyre dit hjem til ledninger og service. Test de nye internetkabelforbindelser, mens kabelinstallatøren er på stedet. Kontoen og din internetadgang skal være umiddelbart tilgængelig til din brug. Hvis du allerede har kabel-tv i dit hjem, er det nemt at tilføje internettjeneste, ofte med et telefonopkald og hente et installationssæt fra deres lokale kontor.

2.

Kontroller din hjem for kabeludtag. Selvom det ikke er nødvendigt for kabel-internetadgang, kan du få dem tilsluttet til dit hjem. Alternativt skal du køre et lille hul gennem kabininstallatøren udvendigt på dit hjem og fastgøre modemet direkte på kabelens ende. Dette vil give dig mulighed for at sende signalet i hele dit hjem med et trådløst netværk.

3.

Bestil DSL (Digital Subscriber Line) service via et telefonselskab uden at bestille en hjemme telefon plan . Mens disse virksomheder driver deres internetservice via de eksisterende telefonledninger i dit hjem, løber stemme og DSL uafhængigt af hinanden, og du behøver ikke begge.

4.

Kontakt trådløs teknologi virksomheder som Clearwire, som tilbyder trådløs service i dit hjem uden ledninger eller hjemme-og-mobil-planer, der giver mulighed for at tage et modem med dig på vejen. Tilgængeligheden af ​​denne service er stort set centreret omkring større storbyområder, så tjek deres servicekort, inden du bestiller.

5.

Opret forbindelse til internettet med din mobiltelefonkonto. Brug af et USB-modem, PC-kortmodem, bærbart Wi-Fi-modem eller netbook, alt tilgængeligt fra mobiltelefonfirmaer, for at få adgang til internettet fra ethvert sted, der kan modtage et trådløst signal. Eller vælg telefoner, der fungerer som et internet 3-G hotspot, så du kan dele sin internetforbindelse med andre computere eller bærbare computere i nærheden. Mobilt mobilt bredbånd er også tilgængeligt i de fleste områder i USA.

Mange mennesker bruger nu kun mobiltelefoner udelukkende og har ikke fastnettelefoner. Heldigvis behøver du ikke en hjemme telefon til at have internetadgang i dit hus. Der er mange alternativer til rådighed i hele landet, der kan få dig online og surfe på internettet.