Sådan tilslutter du en computer til et Ethernet-modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk for Ethernet-modemet. For at gøre det skal du tage stikket ud af stikkontakten bag modemets bagside. Modemer er normalt ikke udstyret med strømafbrydere, så det er den eneste måde at få dem til at trække adapteren ud. Men hvis modemet har en strømafbryder, skal du bruge den til at slukke for den.

2.

Slut et Ethernet-kabel til Ethernet-porten på bagsiden af ​​Ethernet-modemet . Ofte er porten mærket 'Ethernet' eller 'Til computer'. Modemer har dog normalt kun en Ethernet-port, så placering af porten, hvis den ikke er mærket, skal være let.

3.

Slut den anden ende af Ethernet-kablet til Ethernet-kablet 'port placeret på NIC (Network Interface Card). NIC-portene er placeret på bagsiden af ​​computeren.

4.

Tænd for modemet ved at sætte det i eller ved at tænde for strømkontakten. Vent, indtil lyset 'Data' eller 'Internet' lyser og begynder at blinke, før du forsøger at få adgang til internettet på computeren.

Tilslutning af en computer til et Ethernet-modem er den mest grundlæggende netværksforbindelse, du kan udføre. På grund af denne forbindelse er du ikke nødt til at være computernetværksekspert for at få din computer tilsluttet Ethernet-modemet og online, så du kan surfe på internettet. Med kun et Ca5 Ethernet-kabel kan du foretage forbindelsen på kort tid.