Sådan finder du et DD-WRT Router Password

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Brug standardoplysninger

1.

Åbn din internetbrowser (Firefox, Opera, Internet Explorer) og skriv http://192.168.1.1 i adresselinjen. Du bliver bedt om et brugernavn og adgangskode. Indtast 'root' for brugernavnet og 'admin' for adgangskoden. Hvis denne standardadgangskode ikke virker, skal du nulstille dit modem.

2.

Besøg webstedet for producenten af ​​din router. For eksempel er Netgear og Linksys to routere, der er almindelige på markedet. Begge routere har som standard adgangskode til 'admin'. Klik på 'support og dokumentation' på din routerens fabrikantens websted for at finde ud af deres standardadgangskode.

3.

Revider http://192.168.1.1 på din webside browser og forsøg på at bruge fabrikantens brugernavn og adgangskodeindstillinger.

Reset Modem

1.

Luk computeren.

2.

Tryk på nulstillingsknappen på modemet i 30 sekunder. Brug en spids genstand som en papirclips eller tandstikker til at trykke på nulstillingsknappen. Nulstillingsknappen er normalt placeret bag på din router

3. Tag stikket ud af stikkontakten, mens du stadig holder nulstillingstasten nede. Hold routeren frakoblet i ca. 60 sekunder.

4. < / p>

Tilslut routeren igen til stikkontakten og genstart computeren.

5.

Skriv http://192.168.1.1 i din foretrukne internetbrowser og skriv i brugernavnet og adgangskoden til din fremstillede router, eller prøv 'root' for brugernavnet og 'admin' for adgangskoden.

DD-WRT er en type firmware, der installeres med din nuværende router. Dens grafiske interface gør det muligt for enkeltpersoner, der ikke er meget tech-savvy, at lette at kontrollere deres routerindstillinger. Hvis du oplever problemer med adgangskode, eller hvis du har misplaceret dit kodeord, kan du stadig bruge standardadgangskoden, der er udstedt med den router, du har købt. Hvis du har ændret dit kodeord og ikke kan huske det, kan du nulstille routeren til fabriksindstillingerne.